2777
2789

کسی میتونه یه راه حل بده

از وقتی یادمه باهم مشکل و اختلاف داشتن کلا از هر چیزی نقطه عکس هم هستن مامانم کاراشو آروم و باحوصله میکنه بابام عجله

مامانم وسواسی بابام بهداشت شخصیشم خیلی رعایت نمیکنه سر همین مامانم خیلی سمتش نمیره

بابام خیلی عصبی و شکاکه مامانمم خیلی حساس و نکته سنج

همش در حال جنگ و لجبازی ان بخدا خسته شدم 

همیشه مامانم میگفت برم جدا بشم و ... ازین حرفا ولی بابام چیزی نمی‌گفت اینسری بابامم میگه

میترسم یا جدی جدی یا جدا شن یا یبار که دعواشون بالاگرفت یه بلایی سر هم بیارن 

انگار بابام گفته میکشمت خودمم خودکشی میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهر پدرشوهر من 

بالای هفتاد سالشونه هر روز باهم دعوا دارن نصف سالم قهرن،همین دو روز پیش رفتیم از خونه ی خواهرشوهرم برش گردوندیم ،نمیدونم چرا بعد از ۵۰سال زندگی هیچ وقت قلق همو پیدا نکردن

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

پدر مادر من با داماد و اینا جدا شدن 

وقتی نمیسازن نمیسازن 

زجرشون ندین

اگر راه داره صلح برقرار کن نداره ول کن

الان بابا مامان من تازه دارن نفس میکشن

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پدر مادر من با داماد و اینا جدا شدن وقتی نمیسازن نمیسازن زجرشون ندیناگر راه داره صلح برقرار کن نداره ...

واقعا؟

شوهرت چیزی نگفت؟

شوهر من همینجوری دنبال داستانه تا یچیز کوچیک از سمت خانوادم ببینه