2777
2789
عنوان

جواب آزمایش بارداریم😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 34 پست
هیج رنج آزمایشگاهی سه رو مشکوک نمیزنه..دیگه زیر ۱۰ قطعا منفیه

پس کاش اینم نگن به مردم الکی بری ازمایش بدی پول تو جیب اونا بره لابد اینم لم جدید

💋👨‍👩‍👦‍👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس کاش اینم نگن به مردم الکی بری ازمایش بدی پول تو جیب اونا بره لابد اینم لم جدید

مرض دارن دیگه...آدم خودش اطلاعاتش بالا باشه بهتره ..باز نیفهمه حرف مفت میزنن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
این منفیه منم این عدد بودم.  پریودتون عقب افتاده؟

آره الان دوماهه پریود نشدم اصلا

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

من پریودام نا منظمه آذر ماه قرص گلوکوفاژ خوردم دی پری شدم اقدام داشتم تا الان پری نشدن دوبار بی بی چک گذاشتم منفی بود دیگه امروز رفتم آزمایش 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
برو سونو..مطمئنا کیست یا تنبلی داری

تنبلی تخمدان دارم عزیزم