2777
2789

خاله ی همسرم نذری داشتن(من حالم بدشد برگشتم خونه) و انگار غذاها تموم شده بود و فقط یکی مونده بود(حتی برای خودشون هم نمونده بود) که خاله‌ی همسرم اونو به مادرشوهرم میده و مادرشوهرم میاره برای من🥲(البته دعوتشون کردیم باهم خوردیم همراه با ناهار خودمون و قسمت خودشونم شد) 

خلاصه که قدردانشون هستم❤️ 

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم😂😭

❤️😂

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

آااااامممیینننن

آآآآمین

و همینطور عروس خوب که قدر دان چیزای کوچیکم هست

فداتشم قشنگم😍❤️

واقعا ان شالله

مادر شوهر تو انتخاب من یکی خیلی تاثیر داره🥲

بهترینا برای قلب مهربونت💖

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

از این مدل معرفتا ازش زیاد دیدم . مثلا میدونه چلو کباب دوس دارم یا آش هرجا نذری بدن میاره برام . ولی خب از یه سری اخلاقاش کفری ام

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

بچه ها بیاید تاپیک کمکککککک

دختر بزرگمممم🫠یک عدد سلیطه مهربون مودب نباشید منم مودب نیستم 👊💅 با پستام موافق نیستید ریپلای نکنید 🙄درخواست دوستی از طرف آقایون با احترام پذیرفته نمیشود🤍 راستی همیشه از این استیکر استفاده میکنم :🫠🫠🫠 خیلی وقت‌ها هم بی ربط ازش استفاده میکنم😂😂😂🫠   لطفا لایک نکنید🙏🫠

نوش جونت باشه

مررررسی عزیزدلم❤️