2777
2789
عنوان

ازمایش خون تعیین جنسیت زده85درصد سقط کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 66 پست
محرمم هست خیلی نذرو نیاز کردم که پسر شه الانم معجزه میخوام

اون دختر معجزه زندگیته، خدا قهرش میگیره بخدا، بعدشم بچه اولته ایشالله دومی پسر میشه ففط ناشکری نکن که خدا میذاره تو کاست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون دختر معجزه زندگیته، خدا قهرش میگیره بخدا، بعدشم بچه اولته ایشالله دومی پسر میشه ففط ناشکری نکن ک ...

دیگه بد تر از این؟

خیلی التماسش کردم میدونه تو چه شرایطیم

دیگه بد تر از این؟خیلی التماسش کردم میدونه تو چه شرایطیم

اره بدترس اینه که بچه پسرت با معلولیت یا سندروم دان بدنیا بیاد تا حالیت شه بدتر یعنی چی، فرزند فقط مهمه سالم و صالح باشه چه زنانی که تو این دنیا چه کارای بزرگی نکردن اخه چه فرقی داره

بعدم مثلا کسی یه دختر داره دوست داره دومیش پسر باشخ قابل درکه ولی شما واقعا قابل درک نیستین

خودم دخترم خیلی عذاب کشیدم از خانواده خودم ار خانواده همسرم،پدرم،حتی خود همسرم شانس نیاوردم،اصلااااا ...

این چه حرفیه اصلا درکت نمیکنم پدر من ی پسر داره اینقدر که ادیتش میکنه از دستش حرص میخوره همش میگه کاش اینم دختر میشد الان سرخونه زندگیش بود اینقدر ما رو حرص نمیداد تمام زندگیشون رو دادن برای پسرش از صبح تا شب میگه شما هیچ کاری برای من نکردین

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
دیگه بد تر از این؟خیلی التماسش کردم میدونه تو چه شرایطیم

اسی بچه ی شما چی شد آخرش توروخدا جواب بده 😔

خدایا به من و همسرم عمر طولانی و تن سالم و دل خوش بده بچه هامون رو با خوشی راهی خونه ی بخت کنیم و خیرشون رو ببینیم انشااله.خدایا ۳تا بچه هام رو عاقبت بخیر و خوشبخت کن الهی آمین