2777
2789
عنوان

ازمایش خون تعیین جنسیت زده85درصد سقط کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 66 پست
خودم دخترم خیلی عذاب کشیدم از خانواده خودم ار خانواده همسرم،پدرم،حتی خود همسرم شانس نیاوردم،اصلااااا ...

هیچ فرقی نداره چه پسر چه دختر در جامعه الان بزرگ کردن سخته و توانایی بالایی میخواد

پسر مگه با عرض معذرت چهارپا هست که ولش کنی به حال خودش،اونم تربیت ،هزینه و امنیت میخواد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره فقط خدا نخواست میگفتم پسر میشه حامی ندارم حامیم میشه دختر فقط میاد تو این دنیا سختی بکشه

چرا باید سختی بکشه ،نزار سختی هایی ک تو کشیدی و اون بکشه،اگه سقط کردی بچه بعدیتم بازم دختر شد چی؟ بازم میخوای سقط کنی؟من خودم دوتا دختر دارم و هر روززز بابت این فرشته ها خداروشکر میکنم از ته دلم ذوق میکنم برا وجود دخترام ،برای این دخترایی ک تو اینده هم دمم میشن🥰🤩

اصلن اگه باردار نشدی چی بعد سقط!!

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا باید سختی بکشه ،نزار سختی هایی ک تو کشیدی و اون بکشه،اگه سقط کردی بچه بعدیتم بازم دختر شد چی؟ با ...

اوایل ازدواج ۴هفته بود سقط کردم 

اصلا از بچه میترسم من نمیدونم چرا اقدام کردم

۲سالع عروسی کردم

هیچ فرقی نداره چه پسر چه دختر در جامعه الان بزرگ کردن سخته و توانایی بالایی میخوادپسر مگه با عرض معذ ...

تو خانواده اونقدر سر تربیت دختر سختی کشیدیم که از دختر بچه میترسم

از طرفیم دخترا گناه دارن بیان تو این دنیا

برا یکی از دوستان خود ب خودی دوقلو پسر شد در حالیکه اونم دنبال دختر بود

من یکی رو میشناسم جنین نزدیک به ۵ ماهو چون دختر بود سقط کرد

یکی از آشناهای ما هم جنینش دختر بود و تا لحظه ی زایمان می‌گفت کاش بمیره نمیخوامش چون پسر میخواست

و بعد از زایمان فوت کرد بچه ولی پسر بود:))

من اون دختره هستم که کلی مطالعه کرده و سعی می‌کنه طرز فکر های نادرست و زنگ زده رو نقض کنه❤️

تو خانواده اونقدر سر تربیت دختر سختی کشیدیم که از دختر بچه میترسماز طرفیم دخترا گناه دارن بیان تو ای ...

شما بچه ات هرجی بشه با این طرز فکرت هیچ وقت آرامش نخواهی داشت

همون دختر نباشه هیچ پسری زاده نمیشه، پسر ها وجودشون رو مدیون دختر ها هستن

خجالت بکش

خودت زنی و درباره ی جنست اینطوری فکر میکنی؟

اگه فکر می‌کنی قرارخ سختی بکشه خب تو نذار،نذار که سختی بکشه خواهرش شو مادرش شو رفیقش شو

این چه حرفیه

مگه دوئله که از همه ی فامیل عقب بیوفتی؟

من اون دختره هستم که کلی مطالعه کرده و سعی می‌کنه طرز فکر های نادرست و زنگ زده رو نقض کنه❤️

شما بچه ات هرجی بشه با این طرز فکرت هیچ وقت آرامش نخواهی داشتهمون دختر نباشه هیچ پسری زاده نمیشه، پس ...

کاش فقط اولی پسر بود بعد اصلا ۱سال بعد دختر میاوردم