2777
2789
عنوان

ازمایش خون تعیین جنسیت زده85درصد سقط کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب خدا تو شرایط خیلی بدیم

حتما سقطش کن چون اون بچه بدنیا بیاد قطعا پدر و مادر خوبی نداره خودتم که چون پسر نیست دوسش نداری دیگه اومدنش به این دنیا چ سود 

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
ب خدا تو شرایط خیلی بدیم

تو چ شرایط بدی هستی؟

من الان باردارم وقتی فهمیدم بچم دختره چ خودم چ هردوخانواده بال دروردیم از خوشحالی

بااینکه ذوروبرم اکثرا باردارن  نوددرصدشون پسره 

خیلی زوده برای مادر شدنت تو هنوز خیلی خیلی بچه ای 

تو مادر نیستی لطفاً هر وقت لیاقتش رو داشتی بچه بیار،یعنی چی نمیخوای ازشون عقب بیفتی مگه مسابقه است پسردارهاش چ گلی با سر پدر مادرشان زدن اکثرا میرن پی زندگیشون اونی که همیشه مراقبه و دلگرمیه دختره,متاسفم که اون دختر خدا به توی بی لیاقت داده

همیشه پایان شب سیاه و تاریک ،سپیده دم است

صد در صد سقطش کن 

شما که مادری طرز تفکرت اینه وایی به حال بقیه 

خدا به هر که بخواهد دختر و به هر که بخواهد پسر میدهد به یکی از هر دو جنس میده به یکی اصلا نمیده 

پس بدون که شما الان لایق این بودی دختر داشته باشی ،دختر همدم مادره چرا میخوایی از بین ببری