2777
2789
عنوان

ازمایش خون تعیین جنسیت زده85درصد سقط کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 66 پست
محرمم هست خیلی نذرو نیاز کردم که پسر شه الانم معجزه میخوام

کاش تا وقتی به بلوغ عقلی نرسیدی مادر نمیشدی تو خیلی دهن بینی میگی عقب میگفتی حیف اون دختر

همیشه پایان شب سیاه و تاریک ،سپیده دم است

تو مادر نیستی لطفاً هر وقت لیاقتش رو داشتی بچه بیار،یعنی چی نمیخوای ازشون عقب بیفتی مگه مسابقه است پ ...

برای خود من فرق نداره شمادت اطرافیان دیوونم میکنه همسرمم راضی نیست دلداریم میده ولی ی جوری ناراحتم که حد نداره ۲روز نخوابیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای خود من فرق نداره شمادت اطرافیان دیوونم میکنه همسرمم راضی نیست دلداریم میده ولی ی جوری ناراحتم ک ...

وای خدایا یعنی آدمایی مثل شماهنوز هستن 😥🤕 

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤

وای تو دوتا دونه لتروزول خوردی و امپول زدی توقع داشتی حتما پسر بشه یعنی شک نکردی شاید دختر شد‌ نذر کردی مگه هر نذری کنی خدا باید بده بهت 

میرفتی ای وی اف تو که انقدر پسر میخواستی ۱۰۰ میلیون هزینه میکردی 

برای خود من فرق نداره شمادت اطرافیان دیوونم میکنه همسرمم راضی نیست دلداریم میده ولی ی جوری ناراحتم ک ...

میگم دهن بینی،من داشتم میگفتم همسرم ترشی زیاد میخوره یکی از فامیلامون ی پوزخند زد بچتون فقط دختر میشه منم گفتم اتفاقا ما عاشق دختریم ،من و تو که زنیم چرا ب هم جنسمون اینقدر دشمنیم

همیشه پایان شب سیاه و تاریک ،سپیده دم است

حتما سقطش کن چون اون بچه بدنیا بیاد قطعا پدر و مادر خوبی نداره خودتم که چون پسر نیست دوسش نداری دیگه ...

خودم دخترم خیلی عذاب کشیدم 

از خانواده خودم ار خانواده همسرم،پدرم،حتی خود همسرم شانس نیاوردم،اصلااااا نمیخواستم بچه دار بشم چون میترسم چون میگم مادر خوبی نمیشم چون مسئولیتش سنگینه برام 

ب اصرار بقیه راضی شدم حتی شب اقدامم کلا دعوامون میشد

پسر چون بزرگ شدنش تو این دنیا راحتره ازاد تره وگرنه دختر بدبخت میشه

وای تو دوتا دونه لتروزول خوردی و امپول زدی توقع داشتی حتما پسر بشه یعنی شک نکردی شاید دختر شد‌ نذر ک ...

داشتم حتما میرفتم

چند ماه رژیم رعایت کردم ژل رویال اینا خریدیم ولی نشد

خودم دخترم خیلی عذاب کشیدم از خانواده خودم ار خانواده همسرم،پدرم،حتی خود همسرم شانس نیاوردم،اصلااااا ...

ول کنین این حرفارو مثل زمان قاجار تو مادرشی باید بگی جوری بزرگت میکنم که مثل من سختی نکشی همیشه قوی و شاد باشی هیچوقت نمیزارم تجربه هایی که داشتمو داشته باشی

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤

شما وقتی توانایی دفاع از حریم خانواده ات و بچه ات رو نداشتی و حرف دیگران در خصوصی ترین مسائل زندگیت این همه برات مهمه نباید ازدواج میکردی چون بلد نیستی از پس مسئو لیت زندگی مشترک بر بیای، نشستی ببینی دیگران جنسیت بچه توی شکمت رو تایید میکنن یا نه!!!!!

خدا خودش میدونه ب کی پسر بده ب کی دختر حتی شده ای وی افم کردن همه جنینا دختر بوده،پس جون بچه ای ک حدا بهت هدسه داده رو نگیز،گناه داره،شما تازا بچه اولته،بچه اول انقد خوبه دختر باشه نمیدونس چقد لذت بخشه چقد کمک بحالته میشه همدمت،

ایشالله برای بعدی برو ای وی اف کن

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ول کنین این حرفارو مثل زمان قاجار تو مادرشی باید بگی جوری بزرگت میکنم که مثل من سختی نکشی همیشه قوی ...

هیچ اختیاری تو زندگیم ندارم 

این ازمایشم تو فامیلا برا یکی پسر بود برا یکی دختر هر دو درست بود ولی درصدشونو نمیدونم