2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وایستا عزیزم.. بقایا داشتی؟

ببين ديروز يه درد عجيبي داشتم هم دلم درد ميكرد هم كمرم هم اسهال طور بودم هم حالت تهوع بعد يه لخته شكل لخته پريودي اومد پايين اندازه دو بند انگشت بعد يه لخته كوچيك اندازه يه بند انگشت بعدش خونريزي كم كم دردم هم يهو خوابيد الان هم ميرم دستشويي خيلي خونريزيم كمه نميدونم سقط شده يا نه

ببين ديروز يه درد عجيبي داشتم هم دلم درد ميكرد هم كمرم هم اسهال طور بودم هم حالت تهوع بعد يه لخته شك ...

خب نگفتی بقایا داشتی؟  چند هفته بودی؟ 

میشه برام دعاکنید استخدام شم؟ حتی شده یک صلوات. ممنونم از قلب مهربونت❣️🌱

پنج هفته نميدونم چجوري بفهمم بقايا داشتم اصلا جنين پنج هفته چقدره كه موقع دفع ادم بفهمه

دفع چیزی که سفید باشه هم داشتی؟ 

ببين ديروز يه درد عجيبي داشتم هم دلم درد ميكرد هم كمرم هم اسهال طور بودم هم حالت تهوع بعد يه لخته شك ...

عزیزم سقطت فکر نکنم کامل انجام شده باشه

یه چند بار دیگه دفع احتمالا داری و خونریزیت بیشتر میشه

من که چندتا چندتا بسته نوار بهداشتی تموم کردم جوری که شیش هفتا نوار میذاشتم و به ساعت نمیکشید باید عوض میکردم

نمیدونم شایدم من خونریزیم خیلی زیاد از حد بود

طوری که دچار کم خونی شدید شدم و تازه بعد پنج شیش ماه بدنم داره  به حالت طبیعی بر میگرده اونم با مصرف کلی ویتامین، اسید فولیک قرص آهن امگا3 و و و

آدمِ اَمنِ آدم‌هـا باشیـم 🌱
ببين تو اون لخته كه دو بند اگشت بود يه چيزي اندازه دونه برنج سفيد بود

نه.. پس احتمالا دفع نکردی.. حرکاتی مث طناب بزن