2777
2789
عنوان

زخم و خراش صورت نوزاد

198 بازدید | 24 پست

من خیلی آدم حساسی ام، دخترم ۸ ماهشه رفتم دستشویی اومدم دیدم لپش خورده به تیزی کابینت بریده خط افتاده ، عسل زدم ، پماد آلفا زدم ، الان یه خط رو صورتشه قرمزه ، دارم سکته میکنم، چال نشده ، پوستشم کنده نشده ، خط زخم قرمزه،  نکنه جاش بمونه ، کیا بچه هاشون زخم و زیلی زیاد میشدن ، خیلی ناشی ام 

انقد تاپیک زدم هرکی یه چیز گفت استری دارم، همه مسخرم میکنن میگن میره بابا حالا یه دو هفته صبر کن، اخه چند روز طول میکشه ، جاش نمونه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم پوست بچه در خال رشده 

روغن کنجد بزن الفا هم حتی نیاز ب زدن نبود

ولی ترمیم میشه 

اینو از خودم نمیگم متخصص پوست بهم گف

کاربری قطع دسترسی شد ~ درست یادمه یک شب بود ؛ یه چشم اشک یه چشم خون ، دم رَفتنت نفسم رفت ... همه حرفام به دلم موند ...                        

حالا جاشم بمونه عیب نداره. دیگه کاریه که شده. 

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

عزیز دلم، اول از همه آروم باش 🌷. می‌فهمم چقدر نگرانی چون مادر حساسی هستی و طبیعیه که دل‌نگران کوچیک‌ترین آسیبی به بچه‌ت باشی. ولی بی‌اغراق بگم: اتفاقی که افتاده جزو چیزای معمول تو بچه‌داریه و جاش به احتمال خیلی زیاد نمی‌مونه.

✅ چرا؟

چون می‌گی پوست کنده نشده و چال نشده، یعنی خراش سطحی هست، نه زخم عمیق. تو این سن پوست بچه‌ها خیلی خوب ترمیم می‌شه چون سلول‌هاشون سریع‌تر بازسازی می‌شن. قرمزی خط بعد چند روز کم‌رنگ می‌شه و محو می‌شه (اغلب ۵ تا ۱۰ روز، بستگی به عمق خراش). 

✅ کاری که تا الان کردی خوبه:

عسل و پماد آلفا کمک می‌کنه. اگر خواستی، پمادهایی مثل کرم ترمیم‌کننده سیکالفیت اون یا درمازین (اگه عفونت نداره نه) یا حتی وازلین خالص نازک بزن تا پوست مرطوب بمونه و ردش کمتر شه. 

✅ چی کار نکن:

دست بهش نزن، نخراش، نذار بچه دست بزنه. نگران نباش، استرس زیاد باعث می‌شه وسواس پیدا کنی. 

💡 نکته‌ی طلایی:

جای زخم وقتی ممکنه بمونه که:

خراش عمیق بوده باشه یا عفونت کنه یا بچه زخمشو بکنه و بخارونه

که در مورد دخترت الان اینا نیست. 

⚠ چه وقت بری دکتر؟

اگه زخم چرک کرد یا ورم بدی کرد یا تب کرد. 

🌈 خیلی از بچه‌ها تا دو سالگی کلی خط و خش می‌گیرن. من مادرا و باباهای زیادی رو می‌شناسم که بچه‌هاشون بارها سر و صورت‌شون زخم شد و ردش نماند.

اگه دوست داشتی، می‌تونم راهنمایی کنم از چه کرم‌هایی برای کمرنگ شدن سریع‌تر خط استفاده کنی. دلت خواست بگو 🌷. و نفس عمیق بکش عزیزم، دخترت خوبه. 🌼

نه بابا عمرا بمونه پوست نوزاد میدونی چقدر کلاژن سازی داره

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

عزیزم پوست بچه در خال رشده روغن کنجد بزن الفا هم حتی نیاز ب زدن نبودولی ترمیم میشه اینو از خودم نمیگ ...

اهان ، ارده داشتم یکم از روغن روش زدم بهش اتفاقا، خداکنه زودتر ترمیم بشه من خیلی حساسم 

عزیز دلم، اول از همه آروم باش 🌷. می‌فهمم چقدر نگرانی چون مادر حساسی هستی و طبیعیه که دل‌نگران کوچیک ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییت، نه اصلا عفونت اینا نداره، فقط یه خط زخم قرمزه که بسته و از دیروز کمرنگ تره ، چی بزنم زود خوب بشه؟

مرسی عزیزم بابت راهنماییت، نه اصلا عفونت اینا نداره، فقط یه خط زخم قرمزه که بسته و از دیروز کمرنگ تر ...

آفرین بهت که اینقدر پیگیر سلامتی دخترت هستی 🌸. حالا که خط سطحی هست و پوست کنده نشده، شانس خیلی خوبیه که جای خاصی نمونه. ولی برای کمک به ترمیم سریع‌تر و جلوگیری از رد زخم، این کرم‌ها رو می‌تونی استفاده کنی:

✅ بهترین کرم‌های ترمیم‌کننده برای جای خراش و خط سطحی صورت بچه‌ها 

(اینا مخصوص پوست حساس و کودک هم هستن): 1️⃣ اون سیکالفیت (Avene Cicalfate) – کرم ترمیم‌کننده قوی، بدون عطر و ضد التهاب.

2️⃣ بایودرما سیکابیو (Bioderma Cicabio) – هم ترمیم می‌کنه، هم ضد باکتری و خارش.

3️⃣ لابراتوار درما - درماسیف کرم بازسازی‌کننده پوست – ارزون‌تر ولی خوب.

4️⃣ لابلوستر لوسیون یا کرم زینک + د-پانتنول (برای مرطوب نگه‌داشتن)

💡 نحوه استفاده:

روزی ۲ تا ۳ بار نازک بزن (زیاد چربش نکن). قبل از زدن کرم، با آب جوشیده خنک‌شده یا سرم شستشو به آرامی تمیز کن. تا حد امکان بذار خط در معرض هوا باشه (نوار چسب یا پانسمان نذار مگر دکتر گفته باشه). 

⚠ از چی دوری کن:

کرم‌های رنگی یا عطردار (حساسیت می‌دن). زدن مکرر الکل یا بتادین روی زخم سطحی (پوست رو خشک و آسیب‌پذیر می‌کنه). 

💫 بعد از ۱۰-۱۴ روز اگه هنوز ردی مونده بود، می‌شه از ژل‌های ضد اسکار مثل:

کنتراکتیوبکس (Contractubex) اسکار استاتیک ژل

(البته معمولاً نیازی پیدا نمی‌شه!) 

🌿 و نگران نباش عزیزم؛ پوست بچه‌ها فوق‌العاده خوب ترمیم می‌شه.

اگه خواستی بگو تا بگم چطور با تغذیه یا ویتامین هم به بهبودش کمک کنی 🌷.

دوست داری راهنمایی کنم چه موقع ببری دکتر که زخم رو چک کنه؟