2777
2789
عنوان

زخم و خراش صورت نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 24 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی عزیزم ، الان پماد الفا دارم ، اون خوب نیس؟

✅ پماد آلفا (Alpha ointment)
– این پماد عمدتاً برای ترمیم سوختگی‌های سطحی و زخم‌های سطحی هست.
– خاصیت اصلیش: مرطوب نگه داشتن زخم، کمک به بهبود سریع‌تر، کاهش سوزش و التهاب.
– اما اثر قوی و تخصصی برای جلوگیری از موندن جای زخم (اسکار) نداره.

💡 چی خوبه برای اینکه رد زخم کمتر بمونه؟ برای خط‌های سطحی مثل مال دخترت:

کرم‌های ترمیم‌کننده تخصصی مثل اون سیکالفیت (Avene Cicalfate) یا بایودرما سیکابیو (Bioderma Cicabio) یا کرم سیکازینک.

اگر بعد ۱۰-۱۴ روز همچنان اثری موند، ژل‌های ضد اسکار مثل کنتراکتیوبکس یا اسکاراستاتیک ژل یا ژل سیلیکونی استراتامد کمک می‌کنن.

⚠ نکته مهم:
مهم‌ترین کار اینه که زخم رو مرطوب و تمیز نگه داری، نذاری بچه دست بزنه یا زخمشو بکنه، و زخم رو در معرض نور مستقیم آفتاب قرار ندی چون باعث پررنگ‌تر شدن رد زخم می‌شه.

🌷 پس خلاصه: آلفا خوبه برای ترمیم اولیه و پیشگیری از عفونت، اما برای کم‌رنگ کردن جای زخم، کرم‌های تخصصی‌تر اثر بیشتری دارن.

✅ پماد آلفا (Alpha ointment)– این پماد عمدتاً برای ترمیم سوختگی‌های سطحی و زخم‌های سطحی هست.– خاصیت ...

اخه میگم شاید خوب بشه نیاز به این کرم ها نباشه، به نظرت یه هفته ده روز صبر کنم ببینم چی میشه، شاید خودش رفت 

✅ پماد آلفا (Alpha ointment)– این پماد عمدتاً برای ترمیم سوختگی‌های سطحی و زخم‌های سطحی هست.– خاصیت ...

عزیزم هرجا نگاه میکنم سایتا، کرم سیکالفیت اون پلاس هست، فرقی نداره با اون سیکالفیت؟