2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

173 بازدید | 12 پست

خواهرشوهرم زنگ زده به شوهرم گفته برو ازمایش اسپرم بده ببین یه وقت مشکلی نباشه (یذره از بافت ریه اشون انگار نیست مادرزادی) .کارش زشت نیس مستقیم به برادرش گفت !؟ من از دست شوهرم ناراحتم که چرا بحرفش گوش کرد چرا نگفت برو باشه برو به زنم بگو 

نظرسنجی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید به من میگفت نه اینکه باشوهرم احساس راحتی کنه

قبل از اینکه تو زنش باشی اون خواهرش بوده در ضمن بایدی در کار نیست دستوری صحبت نکن با کسی مگه قتل کرده یا جلوش لخت شده خواهره

#نه به حیوان آزاری

قبل از اینکه تو زنش باشی اون خواهرش بوده در ضمن بایدی در کار نیست دستوری صحبت نکن با کسی مگه قتل کرد ...

من قضیه رو به پدر شوهرم و شوهر خودش گفتم اوناهم ناراحت شدن و باهاش برخورد کردن . اگه اقدام نمیکردم شاید جلوش لخت میشد . بین خواهر برادر اصلا نباید مسایل جنسی گفته شه اگه دلسوز بود باید به من میگفت

من قضیه رو به پدر شوهرم و شوهر خودش گفتم اوناهم ناراحت شدن و باهاش برخورد کردن . اگه اقدام نمیکردم ش ...

اولا این حرفی که زده حرف جنسی نبوده و فقط یه حرف ساده علمی بوده که گفته. 

دوما رابطه خواهر و برادر خیلی پیچیده تره و صمیمی تره و ۹۰ درصد مردمم اجازه ورود الفاظ جنسی و نمیدن و حد میدونن.

سوما کارتون زشت بوده که سریع به پدر شوهر و شوهرش گفتی فقط خواسته اگاهی بده همین.

باید به من میگفت نه اینکه باشوهرم احساس راحتی کنه

خوب برادرشه با اون بزرگ شده خوب معلومه با اون ببش تر از تو احساس راحتی می کنه 

اگرم یه درصد می خواسته به تو بگه شاید ترسیده با خودش گفته بهش بگم شاید ناراحت بشه