2777
2789

یک پزشک کادر درمان:

بیشتر از ۷۰ درصد بخش مراقبت ویژه نوزادان تهران رو نوزادان افغان اشغال کردند!

اون هم دلیلش فاصله کمه بین بارداری یا سن کم و زیاد مادر هست.

در آخر هم انقدر بچه را تحویل نمیگیرند تا بیمارستان به خاطر اینکه تخت خالی شود "رایگان" تحویلشان میدهد که فقط بروند..

این همون تختی هست که جون یه نوزاد ایرانی که داره تو این کشور مالیات میده و هزینه بیمارستان هم میده رو میتونه نجات بده.💔

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای چ بد

خداروشکر ک برمیگردن کشورشون

انشاالله همونجارو بتونن اباد کنن

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

انقدر اینجا تعدادشون زیاده که سریع تاپیکارو گزارش میزنن البته هرکدوم بخاطر شغل خاصی 🥴 که دارن سیمکارت زیاد دارن کاربری زیاد ساختن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اینایی ک فاز انسان دوستی گرفتن خدا کنه نیاد اون روزی ک ازت دزدی کرده باشن یا خدایی نکرده دست ب بچه ات زده باشن.  تو نتونی کاری کنی چون طرف غیر قانونی اینجاس یعنی بدون هیچ مدرک و قابلیت شناسایی

ازین افغانها کثیف تر مال مفت خور و بی هویتتر و بی غرورتر جایی ندیدم

خیلی بی عار و بی غیرتن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

مگه چند نفرشون میرن حداقل دلمون خوش باشه 20 میلیون چگونه اخه

خدایاااا کلا خودشون اندازه ی کشورن

اگ مردم همکاری کنن و گزارش بدن بلاخره خیلیاشون ک برن بقیه هم سریعتر شناخته میشن

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

خداروشکر تبریز نیس ولی پارسال تهران و قم رفتیم فاجعه بود یعتی

آفرین به تبریزیا واقعا کارشون درسته افغانیا رو راه نمیدن .

حتی یه افغانی جرات نداره بیاد اون سمت.

بخاطر همینم تبریزیا  امنیتشون بیشتر از جاهای دیگه است

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔