2777
2789
عنوان

بیشتر از هفتاد نوزدان بخش مراقبتهای ویژه

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 43 پست
بد اینکه نمی‌دونم قانونین یا غیرقانونی اگه قانونی باشن نمیبرن؟

میان چک میکنن دیگه فعلا قانونی هارو اخراج نکردن ولی اونا که تاریخ کارت اقامتشون تموم شده باشه رد میکنن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ما تو طبقمون دو واحد افغانه گزارش بدم؟ پ چرا اینارو نمیبرن؟ از بوی غذاهاشون به والله باللاااااا آورد ...

حتما گزارش بده ندی خیانت میشه به مملکت

من مادر شوهرم مستاجرش افغان به همسرم گفتم اگه نرن من گزارش میدم 

خدارو شکر میرن

برن بر نگردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اجاره میدن موقع جنگ دوستم به یه خونه مشکوک شده بودن افغانی توش بود و رفت و امد زیاد زنگ زدن اط ...

اونقدر بی عار و بیغیرتن اینا که نگو

منم زیاد شنیدم خونه های گروهی دارن و فساد و فحشا و هم جنسگرایی  بیداد میکنه بینشون

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

میان چک میکنن دیگه فعلا قانونی هارو اخراج نکردن ولی اونا که تاریخ کارت اقامتشون تموم شده باشه رد میک ...

آخه این نوید محمدزاده میگف پدرزنش قانونی بوده ولی ردش کردن بخاطرع همون میگم بابا همشون از یه طایفن ردشووون کنن همشونو گند برداشته مملکتوووو 

تجربه گُرگت میکنه :)
حتما گزارش بده ندی خیانت میشه به مملکتمن مادر شوهرم مستاجرش افغان به همسرم گفتم اگه نرن من گزارش مید ...

آفرین به شما هموطن گرامی و شجاع

کاش بقیه هم مثل شما اهمیت میدادن و پیگیری میکردن 

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

آخه این نوید محمدزاده میگف پدرزنش قانونی بوده ولی ردش کردن بخاطرع همون میگم بابا همشون از یه طایفن ر ...

رد نکردن فقط گرفتنش بردن مدارکش رو چک کردن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

رد نکردن فقط گرفتنش بردن مدارکش رو چک کردن

پارتی داشت دیگه بخاطر همین تونست در بره از مهلکه

آخه این نوید محمدزاده میگف پدرزنش قانونی بوده ولی ردش کردن بخاطرع همون میگم بابا همشون از یه طایفن ر ...

نوید محمد زاده هم این وسط  رگ غیرتش واسه افغانیا باد کرده!!!

یکی نیست بهش بگه  اکه ناراحتی ،خودتم با زنت و پدرزنت برو افغانستان...

ما واسه فیلمامون یه معتاد دیگه پیدا می کنیم والا

ای کاش مسوولان زودتر به فکر بودن

مسئولان تا زمانی که از اینا به عنوان حجاب بان و امربمعروف استفاده می‌کرد، یادش نبود افغان هستن، حالا نمیدونم چطور شده اینا أخی و أه‌ شدن.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
نوید محمد زاده هم این وسط رگ غیرتش واسه افغانیا باد کرده!!!یکی نیست بهش بگه اکه ناراحتی ،خودتم با ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

راست میگیا، طفلی همش نقش معتاد رو داره.

تو فیلم مهمان مامان، پارسا پیروزفر رو معتاد کرده بودن، اون قشنگی بازیگر رو حیف کرده بودن!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
عزیزم اجاره میدن موقع جنگ دوستم به یه خونه مشکوک شده بودن افغانی توش بود و رفت و امد زیاد زنگ زدن اط ...

بیا بفرمااا ببین چنتا ازین خونه فسادا راه انداختن

هرچه دادم به اوحلالش باد