2777
2789

به نظر شما کسانی که طلاق می‌گیرن، بعد از اون صرفا روابط اجتماعی داشته باشند، مجددا ازدواج کنند یا تحصیلاتشون رو ادامه بدن و یا کار بکنن و بچه هاشون رو بزرگ کنن؟

شما برای خودتون چه برنامه ای دارید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولویت با بچه هاست چون فرد جدید نمیاد با شما یه خانواده تشکیل بده میاد بچه ها رو یا سر به نیست کنه یا تحت شکنجه روحی قرار بده، کاری هم به موارد استثنا ندارم... 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

اولویت با بچه هاست چون فرد جدید نمیاد با شما یه خانواده تشکیل بده میاد بچه ها رو یا سر به نیست کنه ی ...

البته همه اینجوری نیستند و هنوز انسان هایی وجود دارند که فارغ از هر پیامدی، انسانیت رو به هر چیز دیگه ای ترجیح می‌دهند.

من اگه یه مرد بودم شاید بعد از طلاق، اول وقتم رو صرف خودشناسی و بازسازی درونی می‌کردم، بعد دنبال یادگیری بیشتر و کار، و بعد اگه احساس می‌کردم آمادگی دارم، به روابط یا ازدواج دوباره فکر می‌کردم.