2777
2789
عنوان

کمد لباست رو این‌طور بچین❤️

137 بازدید | 4 پست

خیلی زیاد توی سایت دیدم که افراد می‌گن زیاد لباس دارم ولی انگار هیچی ندارم، نمی‌دونم چی رو با چی بپوشم، تو جامعه که می‌رم حس خوبی به استایل خودم ندارم با دیدن بقیه و از این قبیل. تمرکز این تاپیک روی آوردن تنوع به کمد و استایل‌تون با حداقل هزینه‌ست. خیلی‌خیلی دلیه و هرچی به‌ذهنم می‌آد رو باهاتون به اشتراک می‌ذارم. نظم خاصی رعایت نمی‌شه.

من در زمینه‌ی فشن تخصصی ندارم. این تاپیک تجربه‌ی شخصی منه و می‌تونید ازش ایده بگیرید❤️

تاپیک آپدیت می‌شه به مرور.

۰ اورآل‌ها، بیلرسوت‌ها، وست‌ها، سارافون‌ها:

شاید اولین آیتمی که تنوع رو به استایل‌تون می‌آره، همین باشه. شما می‌تونید با یه هزینه‌ی معقول (اگه مزون یا آنلاین‌شاپ خوب پیدا کنید، گاهی در حد یه شومیز یا کت که از بازار می‌خرید حتی!) می‌تونید وست یا اورآلی پیدا کنید که هم با شومیز‌های مختلف ست بشه، هم برای محیط‌ها مختلف بشه استفاده کرد. رسمی، گردش، دانشگاه و...

طبیعتا تنوع خیلی زیاده. مدل‌هایی هست که خاص‌ترن و شاید همه‌جا پوشیدنش به این سادگی نباشه. اما مدل‌ها کلاسیک و دامن‌دار، این قابلیت رو دارن که هم بتونی شومیز رو زیرشون بپوشی، هم رو. در حالت دوم، کت رو هم می‌تونید برای استایل کردن این آیتم‌ها استفاده کنید.

۰ رنگ‌های خنثی:

پیشنهاد من اینه که در وهله‌ی اول از رنگ‌های خنثی یه تعداد حداقلی رو داشته باشید‌. بنفش، صورتی، آبی، خیلی‌خیلی زیباست. اما اگه محدودیت بودجه دارید، شاید بهتر باشه اول برید سراغ رنگ‌های خنثی. رنگ‌های خنثی کمک می‌کنن با حداقل هزینه، تعداد بیش‌تری از لباس‌ها رو بتونید باهم ترکیب کنید. شاید نتونید برای پیراهن ارغوانی مورد علاقه‌تون ترکیب‌های زیادی پیدا کنید، یا شاید زیاد پوشیدن شومیز زرد محبوب‌تون بعد از مدتی دل‌تون رو بزنه و دیگه محبوب نباشه براتون :))) اما طیف طوسی و قهوه‌ای و رنگ‌های سرمه‌ای، مشکی، سفید و شیری هم قابلیت ترکیب شدن با رنگ‌های زیادی رو دارن، هم دیرتر به چشم‌تون تکراری می‌شن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۰ از کجا بخریم؟

درود بر تکنولوژی! لباس‌های بازار به‌نظرت تکراری و شبیه همن یا از قیمت‌ها راضی نیستی؟ کافیه یکم توی اینستا بگردی :))) لباس‌هایی که دوست داری رو لایک کن و پیج‌های لباس محبوبت رو فالو کن. الگوریتم اینستا به مرور برات لباس‌های سلیقه‌ی خودت رو می‌آره داخل اکسپلور.

اینستا پر از آنلاین‌شاپ‌ها و مزون‌هاییه که خانوم‌ها با سلیقه‌ی خودشون لباس‌های خیلی قشنگی طراحی می‌کنن و می‌فروشن. طبیعتا طیف قیمت گسترده‌ست، اما قیمت مناسب پیدا کردن داخل‌شون اصلا کار سختی نیست. سرچ اینستا هم که بر همه واضح و مبرهنه :)) آیتم مورد علاقه‌ت رو سرچ کن، تا آنلاین‌شاپ‌هایی که اون لباس رو داره برات بیاد‌.

خیلی از این مزون‌ها و شاپ‌ها سایت هم دارن که اگه فرصتش پیش و با قوانین سایت مغایرت نداشت اومد، اونایی که خودم ازشون خرید داشتم و راضی بودم توی یه پست جدا معرفی می‌کنم.

• کت‌ها، شومیز‌ها، کراپ‌ها:

یکی از کاربردی‌‌ترین آیتم‌های استایل‌تون می‌تونه کت یا کراپ کت دکمه‌دار خوش‌جنسی باشه که هم می‌تونید با شلوار و دامن استایل کنید، هم با سارافون و اورآل. و اگه موقع خرید به مدل، جنس و قدش دقت کنید، می‌تونه گزینه‌ای باشه که به عنوان شومیز هم استفاده بشه. جوری که هم بشه داخل دامن یا شلوار داد و یا به عنوان زیر سارافونی استفاده کرد، هم بشه روی باقی آیتم‌های استایل‌تون و تحت عنوان کت پوشید.