2777
2789

بنظرتون رشته روانشناسی بازار کارش چطوره ؟

خیلی علاقه دارم ولی هم نگرانم بازار کار نداشته باشه هم اینکه روحیه حساسی دارم و میترسم بعدا از رفتن به این رشته پشیمون بشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازار داره.. چون خیلیها قبل اینکه بچه اش از خونه فرار کنه یا خودشو بکشه حاظر نیستند یه روانشناس برند

یا مثلا تو مدارس باید روانشناس باشه تا برن پیشش همکلاسی داشتم زنباباش میخاست شوهرش بده اونم فقط فکر فرار بود ..

یا تو خیریه ها ادمهای مشکلدار تحت فشار کهرخونه به زور تهیه می کنند یه روانشناس میخان تا بهشون اراده صبر یادشون بده که کم نیارند

اگه فرهنگسازیش انجام بشه بازار داره و خوبم داره 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

خواهرم خونده الان مدیر یه مجتمع آموزشی 

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

من رشتمو عوض کردم قبلا روان میخوندم ، اما الان اکثر همکلاسیای سابقم با فوق لیسانس بیکارن 

فقط یه بچه پولدار داشتیم باباش چندین میلیارد خرج کرد با لیسانس براش مطب زد مجوز گرفت ، توی بهزیستی مدد کار شد و ... 

غیر اون بقیه کار خاصی نتونستن پیدا کنن 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

مقطع های بالا باید بری با لیسانس خیلی نمیشه کاری کرد بعد بستگی به سطح دانشگاه و نیاز شهرتون هم داره 

تا دکتری اگه پیش بری میتونی مطب بزنی سطح علمی بالا باشه میتونی حتی بورسیه بگیری 

بعدها میتونی مقاله بنویسی و حتی در سطح جهان کارآمد باشی فقط باید براش تلاش کنی 

معلومه بری پیام نور با مدرک لیسانس قرار نیست کار خاصی پیدا کنی! مگه خیلی شانس باهات یار باشه یا پارتی 

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️