2777
2789
عنوان

گرفتن عدم پیشینه خواستگار

313 بازدید | 35 پست

دوستان بعد از یک سال اشنایی برای خواستگارم سوء سابقه گرفتم و متوجه شدم سابقه دعوا داشته تقریبا ۲۰ سال پیش البته کیفری موثر نیست. البته بگم من مطمئن نیستم این سوء سابقه غیر موثر مال چی هست. حالا اقا بهش برخورده که چرا بهم اعتماد نداشتی و سوء سابقه گرفتی و سرک کشیدی توی گذشته من. به نظرتون حق داره؟

خدای من

به حق چیزای نشنیده

عزیزم میخوای ازدواج کنی نمیخوای که استخدامش کنی😐یعنی چی

البته اینم بگم اقا پسرا خودشون دخترارو میبرن دکتر بعد کسیم حق نداره از گذشتشون چیزی بدونه😉😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدای منبه حق چیزای نشنیدهعزیزم میخوای ازدواج کنی نمیخوای که استخدامش کنی😐یعنی چیالبته اینم بگم اقا ...

میدونستی استخدام از ازدواج خیلی راحت تره؟

چون هر وقت بخوای میتونی کارمندت و اخراج کنی

ولی شوهرت و هر وقت بخوای نمیتونی اخراج کنی 

یه واسطه پیدا کردم

تا جایی که من میدونم گرفتن سوپیشینه انگشت نگاری داره که خود شخص باید برای انجامش باشه احتمالا اون که شما گرفتی یه اطلاعات معمولی از سیستم دادگستریه

تا جایی که من میدونم گرفتن سوپیشینه انگشت نگاری داره که خود شخص باید برای انجامش باشه احتمالا اون که ...

بله من یه استعلام معمولی گرفتم. حالا اصلا بحث من یه چیز دیگه هست اخه