2777
2789

( سعی کردم اتفاقی که افتادع رو براتون تو قالب داستان بگم نه اینکه موضوع مهمیه نه اینکه برا همه صدق میکنه صرفا برای اینکه سرگرم بشیم دور هم 😃 اگه حس میکنید طولانیه دو خط آخر رو بخونید فقط💖 ) 

چن وقت بود فعالیتی توی نی نی سایت نداشتم 

یک روز بعد مدت ها وارد اکانتم شدم و اعلان ها رو چک کردم 

بعضی ها توی تاپیک های قدیمی ام پست گذاشته بودن 😚

بعضی ها پست هامو تو تاپیک دیگران ریپلای کرده بودن و

درخواست ها  و لایک ها از تاپیک های جور وا جور   که مربوط به زمان های متفاوت بود ☺️

وقتی یه نگاه اجمالی به همه انداختم 

اومدم بیرون و به صورت رندوم یه تاپیک جدید رو باز کردم  بدون هیچ ری اکشنی اومدم بیرون و خواستم دوباره از اکانتم خروج بزنم که دیدم یک اعلان جدید دارم اول گفتم خب باگه بعد گفتم نه اگه باگ بود تعداد اعلان های قبلی رو میزد نه یک 🤔😃

آقااا اینقدر غرق در تعجب و شگفتی از این قانون احتمالات  که کی می‌تونههه باشه😍😍😍 چقدر جالبب دقیقااا همون موقع که من آنلاین شدمممم مگه میشههه😁😍 

آقا اعلانات رو باز کردم دیدم یه درخواست دوستیه  

رفتم چک کردم دیدم یه هفته اس عضو شده 

چطوری آخه من ک امروز هیچ کاری نکردم چطوری منو پیدا کردی کلک 😁🤔

از اونجایی که آبجیتون دستی بر استاکری داشت و از قضا کنجکاویه قلقلک شده بود سریع رفتم تو تاپیکی که چن ثانیه قبل به صورت رندوم باز کرده بودم و کابران آنلاین رو چک کردم 

بعله 😁 درست حدس زدیم ، دیدم کاربری داداشمون با کاربری من جز کاربران آنلاین تو تاپیکه 😂😂

گاها برای خانومای محترم سوال پیش میاد چرا کاربران مرد به ما که متأهل هستیم درخواست میدن بنده خداها از قصد این کارو نمیکنن جانم معیار درخواست دوستی گرفتن در اینجا فعال و آنلاین بودنه حتی ممکنه ب پسر هم درخواست بدن 😅 براشون مهم نیست تو کی هستی تو چطوری هستی تو متأهل هستی تو مجردی زیبایی زشتی فقط میخوان که زنده باشی ، ناراحت نشین جبهه نگیرین فقط ایگنور کنید همین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالم بیشتر بهم خورد😐

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                                     «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                 https://daigo.ir/secret/21646061130                                     🙃 لینک چت🙃

سلام. من از برخی هم جنس هاتون درخواست دوستی داشتم و وقتی برخیشون که تقاضای.... داشتن رفتار سرد منو دیدین یا تعییر موضع داشتن یا off کردن ....

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

اسم دکمه بهتره تغییر کنه. گاهی هدف اصلا دوستی نیست طرف چنان باد میکنه و موضع میگیره انگار قدیسه اس .... برخیتون خیلی جو گیر هستین ..... 

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

اسم دکمه بهتره تغییر کنه. گاهی هدف اصلا دوستی نیست طرف چنان باد میکنه و موضع میگیره انگار قدیسه اس . ...

چی بزاریم اسمش و دکمه سرگرمی آقایون؟

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                                     «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                 https://daigo.ir/secret/21646061130                                     🙃 لینک چت🙃

با ی دکمه نپذیرفتن خیلی راحت رد میشن اینا.

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
کلا درک نمیکنم چرا مردا تو سایتی که اکثرا خانم هستن وتاپیک ها و مشکلات هم بیشتر زنونه ست عضو میشن...

چون زشت هستن تو دنیای بیرون هیشکی بهشون پا نمیده😂

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊