( سعی کردم اتفاقی که افتادع رو براتون تو قالب داستان بگم نه اینکه موضوع مهمیه نه اینکه برا همه صدق میکنه صرفا برای اینکه سرگرم بشیم دور هم 😃 اگه حس میکنید طولانیه دو خط آخر رو بخونید فقط💖 )
چن وقت بود فعالیتی توی نی نی سایت نداشتم
یک روز بعد مدت ها وارد اکانتم شدم و اعلان ها رو چک کردم
بعضی ها توی تاپیک های قدیمی ام پست گذاشته بودن 😚
بعضی ها پست هامو تو تاپیک دیگران ریپلای کرده بودن و
درخواست ها و لایک ها از تاپیک های جور وا جور که مربوط به زمان های متفاوت بود ☺️
وقتی یه نگاه اجمالی به همه انداختم
اومدم بیرون و به صورت رندوم یه تاپیک جدید رو باز کردم بدون هیچ ری اکشنی اومدم بیرون و خواستم دوباره از اکانتم خروج بزنم که دیدم یک اعلان جدید دارم اول گفتم خب باگه بعد گفتم نه اگه باگ بود تعداد اعلان های قبلی رو میزد نه یک 🤔😃
آقااا اینقدر غرق در تعجب و شگفتی از این قانون احتمالات که کی میتونههه باشه😍😍😍 چقدر جالبب دقیقااا همون موقع که من آنلاین شدمممم مگه میشههه😁😍
آقا اعلانات رو باز کردم دیدم یه درخواست دوستیه
رفتم چک کردم دیدم یه هفته اس عضو شده
چطوری آخه من ک امروز هیچ کاری نکردم چطوری منو پیدا کردی کلک 😁🤔
از اونجایی که آبجیتون دستی بر استاکری داشت و از قضا کنجکاویه قلقلک شده بود سریع رفتم تو تاپیکی که چن ثانیه قبل به صورت رندوم باز کرده بودم و کابران آنلاین رو چک کردم
بعله 😁 درست حدس زدیم ، دیدم کاربری داداشمون با کاربری من جز کاربران آنلاین تو تاپیکه 😂😂
گاها برای خانومای محترم سوال پیش میاد چرا کاربران مرد به ما که متأهل هستیم درخواست میدن بنده خداها از قصد این کارو نمیکنن جانم معیار درخواست دوستی گرفتن در اینجا فعال و آنلاین بودنه حتی ممکنه ب پسر هم درخواست بدن 😅 براشون مهم نیست تو کی هستی تو چطوری هستی تو متأهل هستی تو مجردی زیبایی زشتی فقط میخوان که زنده باشی ، ناراحت نشین جبهه نگیرین فقط ایگنور کنید همین