2777
2789
عنوان

گرفتن عدم پیشینه خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 35 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستان من الان سوالم یه چیز دیگه هست

من ک جاش بودم باهات ازدواج نمیکردم چون کسی که با پارتی به اطلاعات شخصیم دست پیدا کنه ترسناکه فردا با پارتی برام پاپوش درست نکنه نندازم زندان یا پاپوش درست کنه مهرشو بگیره منم بندازه زندان ول کنه بره

دلیلی داشت حس کردی باید سو پیشینه بگیری؟ تو رفتارش چیزی دیدی؟ ۲۰ سال هم خیلی گذشته شاید جوون بوده یه ...

یه کم اهل دعوا و زوره. میگه کسی حق نداره بگه بالای چشمت ابرو هست. کسی دخالت کنه توی زندگی من نوکش را میچینم. یه سری جملات کوچه بازاری البته دلش کوچیکه ها و مهربونه ولی پاش بیفته واسه خودش زورگویی هست

تو ایران با پارتی همه کار میشه کرد عجیب نیس

من با ۱۳ سال سابقه تو سیستم قضایی تابحال این مورد رو ندیدم که با پارتی انجام بشه احتمالا ایشون با استفاده از کد ملی یه اطلاعات اولیه بدست آورده ولی سوپیشینه غیرممکنه 

من با ۱۳ سال سابقه تو سیستم قضایی تابحال این مورد رو ندیدم که با پارتی انجام بشه احتمالا ایشون با اس ...

شما چشم و گوش بسته ای یا جایی انداختنت ک پارتی بازیا رو نبینی.  من با ۵سال سابقه کاری. اینقد از این موارد دیدم مث آب خوردن با پارتی هرکاری انجام میدن. و باید از اینجور افراد ترسید خیلی هم ترسید