2777
2789
عنوان

شوهر بی فهم و بیشعور

307 بازدید | 26 پست

خواهشا یه راه حل خوب و مناسب بهم بگین ،من سه قلو دارم، خونه خودم از مادرم یکم دوره و نزدیک مادر شوهریم من بخاطر بچه ها قبلا یه هفته پیش مادرم و یه هفته خونه مادر شوهرم میموندم ،اما مادر شوهرم بچه ها رو نگه نداشت هنش سرش توگوشی بود ،همش میخوابید منم تنهایی نمیتونستم نگهشون دارم ...حتی چایی که اونجا خورده بودم رو هم بهم سرکوفت زد حالا بماند بعد اون به ناچار اومدیم خونه مادر ۲ ماهه اینجام حالا شوهرم هار شده همش بیرونه ،مشروب میخوره ،با دوستاش میگرده ،شبا اکثرا میاد پیشم میخوابه امروز صبح ۱۰ تا آلارم گذاشته بود بهش گفتم اونو قطعش کن بچه دیشب مریض بود نخوابیده شروع کرده که من دیگه اینجا نمیام که تو بتونی بخوابی 😑میگم بابا من هیچ این بچه نمیتونه بخوابه ،بخدا اصلا کمک نمیکنه که هیچ منو فقط عصبی میکنه نمیدونم چیکار کنم 😮‍💨😮‍💨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعصاب خودتو خرد نکن بچه رو ببر اطاق دیگه یا برو خونت مامانت بیاد اونجا

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

نصیحت کن حتی علمی پزشکی که مشروب رو قطعا بذاره کنار کوتاه هم نیا عمرش هدر میره وزود میمیره ها... تا روی خوش زندگی رو بعد اصلاح ببینه بگو پدر شدی بارفیق بد نگرد. و إلا بدتر می شه

ازاولش نباید خونتون ول میکردی بچه داری سخته نباید هیچ جایی میرفتی تا کمک میداد الان بشین خونه با بچه هات برمیگرده 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خوب میدونی از اول باید پدر بچه ها درگیر نگهداریشون باشه یعنی مادر پدر بچه بزرگ کنن نه مادر و مادربزرگ ها 

متن مردسالار جامعه ما بچه بزرگ کردن رو وظیفه زنونه میدونه ولی خیلیا اگاه شدن و از مرحله  کلاس های امادگی زایمان پدررو درگیر میکنن تا اماده باشه 

سمام باید همسرتو درگیر بچه ها کنی 

ایسون پسرمجرد نیست پدرسه تا بچست اگه از الان نپذیره تا اخر ززربار نمیره و میشی مادر مجردی که متاهله!!!!

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

یکم عقده ای شده از نبودنت تو خونه

به نظرم ی مدت برگرد خونت حتی اگه خیلی سختته  

افسار زندگیت از دستت دارع در میره

زندگی سخته ولی تحمل کن روزای خوب در راهه🍃♥️اگه دلت خواست امضامو که خوندی واسه خونه دار شدنم دعا کن‌🤎دوستت دارم دوست نینی سایتیه من♥️میدونم توام مثه من از اینکه نمیتونی درد و دلاتو ب‌ اطرافیانت بگی میای اینجا چون حداقل دلخوشیت اینه کسایی که با بی رحمی قضاوتت میکنن غریبه ان نه اشنا🙂با اینکه نمیشناسمت ولی دوست دارم مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی🥰