2777
2789
عنوان

حس میکنم شوهرم خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با گوشیش برا خودت لایو لوکیشن دائم بفرس بعدش چندتا پیام رندوم بذار که بره بالا متوجه نشه تو تلگرام 

در واقع یه تعداد از پیام های اخر رو تکرار کن و سین کن خودت با گوشیش 

منم دُشنامِ پَستِ آفرینش ، نغمه ی ناجور 
نفس نفس🤨 بدون اینکه بدونِ گوشیشو چک کن ‌وسوسه اش کن ببین چقد میل جنسی داره بهت ،اگه زیاد رغبت نداشت ...

آخرین بار ازم درخواست کرد من خودم شرایطشو نداشتم اصلا از اون وقت شروع شد این داستان امروز به شوخی بهم گفت میخام برم تایلند چون نیاز دارم 

خوب اینجوری ممکنه خراب کنی. 

البته بستگی به رابطتون هم داره، من همیشه چنین سوالایی رو از خودش میپرسم و از نوع حرف زدن و رفتارش میفهمم راست میگه یا نه، همسرمنم معمولاً به من دروغ نمیگه.ولی شده راجع به یه همچین موضوعی برام سؤال پیش بیاد ازش جواب خواستم ببینم میتونه قانعم کنه یا نه. 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

آخرین بار ازم درخواست کرد من خودم شرایطشو نداشتم اصلا از اون وقت شروع شد این داستان امروز به شوخی به ...

اوه اوه این بده.اول نشون بده از حرفش بدت اومده  .ببین رابطه کامل نداشته باش ولی زیادی  دورش باش ، یجوری ک فک کنه سلطان سلیمانِ . کاری کن دفعه دیگ از این شوخیا نکنه

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

البته یه چیزیم هستاوقتی اهل ابراز احساسات نیستو یهویی گفته دوستت دارم نکنه کاری کرده عذاب وجدان گرفت ...

دقیقا آدمیه که جونش درمیاد بهت بگه دوست دارم یعنی باید بکشیش تا بگه یهو بهم گفت دوست دارم خیلی عجیبه