2777
2789
عنوان

شوهر بی فهم و بیشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 26 پست
ازاولش نباید خونتون ول میکردی بچه داری سخته نباید هیچ جایی میرفتی تا کمک میداد الان بشین خونه با بچه ...

خونه میرم هم سر کار نمیتونه بره حالا ما هیچ بخدا این بچه ها روزی ۵۰۰ ،۶۰۰ تومن خرج دارن حالا مریض نشن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه میرم هم سر کار نمیتونه بره حالا ما هیچ بخدا این بچه ها روزی ۵۰۰ ،۶۰۰ تومن خرج دارن حالا مریض نش ...

بله درسته ولی خونه نگه داری سخته ولی شما خرج زیاد حق باشماس کار نمیرفنی شوهرت خونه میمود سرکار دیگه میکرد واسه درآمد زایی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

کمبود توجه گرفته

😐😐مگه بچه هست اونی که باید کمبود توجه بگیره استارتر هست که بارداری سه قبولی داشته و بعدشم بچه داری که همه چی کردنش افتاده با این حرفا کردن رو پرو نکنید شوهر استارتر به آدم بی مسیولیته تمام 

نه اصلا این نیست هر چیز اشتباهی رو توجیه نکنید حالا چه خانم چه آقا

خانم عزیز قرار نیست چون شما قبول نداری همچین چیزی نباشه .

مم رفتار همسر اسی و توجیه  نمیکنم.

ولی کلا میگم اقایون تشنه توجه هستن

خانم عزیز قرار نیست چون شما قبول نداری همچین چیزی نباشه .مم رفتار همسر اسی و توجیه نمیکنم.ولی کلا م ...

توجه هم خانم نیاز داره هم آقا و اتفاقا خانمها بیشتر به توجه احتیاج دارن این مورد هم ربطی به توجه ندارن مربوط به بی مسیولیت بودن و نفهم بودن یه شخص به عنوان پدر و همسر هست

عزیزم‌من نوع برخورد و‌میگم

الان تو این مورد نوع برخورد خانم با یه تا بچه نوزاد باید چطور باشه گلم ؟ باید قربونت صدقه شوهر بی مسولیتش بره که خدایی نکرده توجه خون شوهرش پایین نیاد؟