خواهشا یه راه حل خوب و مناسب بهم بگین ،من سه قلو دارم، خونه خودم از مادرم یکم دوره و نزدیک مادر شوهریم من بخاطر بچه ها قبلا یه هفته پیش مادرم و یه هفته خونه مادر شوهرم میموندم ،اما مادر شوهرم بچه ها رو نگه نداشت هنش سرش توگوشی بود ،همش میخوابید منم تنهایی نمیتونستم نگهشون دارم ...حتی چایی که اونجا خورده بودم رو هم بهم سرکوفت زد حالا بماند بعد اون به ناچار اومدیم خونه مادر ۲ ماهه اینجام حالا شوهرم هار شده همش بیرونه ،مشروب میخوره ،با دوستاش میگرده ،شبا اکثرا میاد پیشم میخوابه امروز صبح ۱۰ تا آلارم گذاشته بود بهش گفتم اونو قطعش کن بچه دیشب مریض بود نخوابیده شروع کرده که من دیگه اینجا نمیام که تو بتونی بخوابی 😑میگم بابا من هیچ این بچه نمیتونه بخوابه ،بخدا اصلا کمک نمیکنه که هیچ منو فقط عصبی میکنه نمیدونم چیکار کنم 😮💨😮💨
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
😐😐مگه بچه هست اونی که باید کمبود توجه بگیره استارتر هست که بارداری سه قبولی داشته و بعدشم بچه داری که همه چی کردنش افتاده با این حرفا کردن رو پرو نکنید شوهر استارتر به آدم بی مسیولیته تمام
خانم عزیز قرار نیست چون شما قبول نداری همچین چیزی نباشه .مم رفتار همسر اسی و توجیه نمیکنم.ولی کلا م ...
توجه هم خانم نیاز داره هم آقا و اتفاقا خانمها بیشتر به توجه احتیاج دارن این مورد هم ربطی به توجه ندارن مربوط به بی مسیولیت بودن و نفهم بودن یه شخص به عنوان پدر و همسر هست
الان تو این مورد نوع برخورد خانم با یه تا بچه نوزاد باید چطور باشه گلم ؟ باید قربونت صدقه شوهر بی مسولیتش بره که خدایی نکرده توجه خون شوهرش پایین نیاد؟