2777
2789

ما میتونیم طلا بفروشیم و یه سری وسیله دیگه و خونه رهن کامل کنیم ، بعد طول سال جمع کنیم پول دوباره ، که کم کم بخریم حالا نه خیلی خوب ولی یه جا از خودمون

میتونیمم نفروشیم و اجاره بدیم و بعد همینطور که اجاره میدیم باز کنارش جمع کنیم هرچی تونستیم و آخر سال طلا و وسیله بفروشیم 

به نظر شما ، الان بفروشیم اجاره ندیم و طول این مدت وام اینا بگیریم پولی که میخواستیم بدیم برا اجاره رو بدیم برای وام و بعد پول وامو طلا بخریم دوباره ، بهتره ، یا طلارو نگه داریم یکی دوسال دیگه و جاش اجاره بدیم و خب مسلما کمترم میتونیم جمع کنیم ولی از اونطرف رو پول طلا میره دیگه

یعنی اگه طلا رو الان بدیم ، نهایتا شاید تا شیش ماه اینای دیگه بتونیم جاشو بخریم ، اگه اجاره بدیم انقدر نمیتونیم جمع کنیم ولی طلای خودمو دارم

نظرتونو بگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.