عزیزان توی تایپیکهای قبلیم گفتم زندگیمو نیاز ب دوباره گفتن نیس فقط ی سوال از شماها دارم من شوهرم توی خونه خیییلی سرد هس اصلا آدم بمیره هم نمیگه چرا میمیری شبا تنها میخابه هر ۶ ماه ی بار شاید ی بار رابطه برقرار کنه فقط وقتی گرسنه هس میگ شام چی داری ناهار چی داری پاشو صبونه بپز ولی در غیر اینصورت نمیگه چ مرگته چرا ناراحتی اصلا در مورد خودمون حرف نمیزنه بهشم ک نزدیک میشم میگ چیه چرا نزدیکم شدی این بچه بازیا چیه از تو گذشته دیگ الان میخام بدونم آیا من زیادی حساسم ب اینک دلم محبت میخاد یا حرف زدن یا اینک عادی هس من چجوری زنده زنده خودمو خاک کنم بگم انگاری مرده ام ؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه عزیزم توچیزیت نیس اون یه گاوه یا اصلا دوستت نداره.شوعر منم اینجوریع اینکارش باعث شده ازش متنفر شدم ولی بخاطر بچه آدم مجبوره بسوزه 😔😔🖤.ماها همین دنیا مردیم مرده متحرکیم