2777
2789

عزیزان توی تایپیکهای قبلیم گفتم زندگیمو  نیاز ب دوباره گفتن نیس  فقط ی سوال از شماها دارم  من شوهرم توی خونه خیییلی سرد هس  اصلا آدم بمیره هم نمیگه چرا میمیری  شبا تنها میخابه  هر ۶ ماه ی بار شاید ی بار رابطه برقرار کنه    فقط وقتی گرسنه هس میگ شام چی داری ناهار چی داری پاشو صبونه بپز      ولی در غیر اینصورت نمیگه چ مرگته چرا ناراحتی  اصلا در مورد خودمون حرف نمیزنه   بهشم ک نزدیک میشم میگ  چیه چرا نزدیکم شدی  این بچه بازیا چیه  از تو گذشته دیگ       الان میخام بدونم آیا من زیادی حساسم ب اینک دلم محبت میخاد یا حرف زدن      یا اینک عادی هس        من چجوری زنده زنده خودمو خاک کنم بگم انگاری مرده ام ؟؟   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم توچیزیت نیس اون یه گاوه یا اصلا دوستت نداره.شوعر منم اینجوریع اینکارش باعث شده ازش متنفر شدم ولی بخاطر بچه آدم مجبوره بسوزه 😔😔🖤.ماها همین دنیا مردیم مرده متحرکیم

نه عزیزم توچیزیت نیس اون یه گاوه یا اصلا دوستت نداره.شوعر منم اینجوریع اینکارش باعث شده ازش متنفر شد ...

اخه عزیزم هیچ وق هییچ کمو کسری براش نمیزارم  ولی اینجوری رفتار میکنه  منو دیووونه میکنه 

عزیزم علتش همین اختلاف سن بالاییه که داریدایشون دیگه شور و حال یک فرد جوان رو ندارن

پس گناه من چیه    چقد گریه کنم        اونقدر بی روحم میکنه ک ب بچه هامم نمیتونم عشق بدهم 

نمیدونم، چی بگم درسته

ولی همه این حرفها را خواهرم هم میزنه

شاید این هم یک نمونه از کار خداست که بعضی مردها را اینجوری آفریده.

بیشتر متاهل ها نالان هستند ،بعضی از این ور بوم افتادند میگن زیاد رابطه داره و تنبل و معتاد هست واینها

شاید ازدواج کلا حرامه

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

نمیدونم، چی بگم درستهولی همه این حرفها را خواهرم هم میزنهشاید این هم یک نمونه از کار خداست که بعضی م ...

چ بگم خواهر    نمینالم    هیچ وق ناشکر نبودم     ولی اینک خیلی اذیت میکنم خودمو عذاب وجدان دارم    چرا نمیتونم منم مثل اون باشم    خییییییییییلی این موضوع زجرم میده