2777
2789
عنوان

کابوس وحشتناک

140 بازدید | 12 پست

بچه ها سلام ..

داداشم دیروز میگفت این جنگ آتی سختترین جنگ بشر هست یا ما میمونیم یا آمریکا و اسرائیل ..

ولی من همه چی رو ب سخره گرفتم گفتم تو دلم مثه جنگ ۱۲ روزمون به نفعمون تموم میشه ..

صبح شد و من نماز خوندم و برگشتم خوابیدم..یهو خودم تو صحنه جنگ دیدم.. ادامش ...

ومن به لا یحتسب های تو مومن ترینم یا رب😍🙇سلام دوستانم .. کاربر جدیدم... من زندگیم سراسر رنج هست.. ۵ سال کامل از ته دل نخندیدم وخنده های امروزم از سرناچاری هست .. دوس دارم معلم بشم دعام کنید💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط عاشق تحلیل‌های داداشت شدم 🥴

یعنی تو هم مثل من میخوای مسخره کنی تا واقعیت رو نبینید اصلا باور نمیکنید الان اسرائیل داره از آلمان و بقیه کشورها پهپاد و اینا میخره مسخره کن

ومن به لا یحتسب های تو مومن ترینم یا رب😍🙇سلام دوستانم .. کاربر جدیدم... من زندگیم سراسر رنج هست.. ۵ سال کامل از ته دل نخندیدم وخنده های امروزم از سرناچاری هست .. دوس دارم معلم بشم دعام کنید💚

رویاهای شبانه حاصل تفکرات روزانه ما هستن . به فکر جنگ بودین خوابشو دیدین .

همین الان دیدم .. میگن خواب صبح محقق میشه

خب ادامش میگم ..

گوشیم تو دستم بود یهود شمارش معکوس اومد ۵ به پایین  من فهمیدم انفجار هست پرتش کردم ومنفجر شد.. دوباره گوشی مامانم هم همین طور شد حتی پلیسا هم واسه کمک به ما ک بیرون محله ایستاده بودند اومدند .. اصلا وضع خیلی بد بود ..

اینو می‌دونم ...آخه میگه یا ما می‌مونیم یا اونا

اینو من هم باور نمیکنم ..

اما شنیدی میگن امسال آخرین محرم هست..

همین الان دیدم .. میگن خواب صبح محقق میشه

جنگ یک معامله بود معاملات در پشت پرده انجام شد . دیگه نگران نباشید . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

خب ادامش میگم ..گوشیم تو دستم بود یهود شمارش معکوس اومد ۵ به پایین من فهمیدم انفجار هست پرتش کردم و ...

تازه دیگه بفکر خونه و اینا نبودم فقط بفکر اینکه بقیه نجات پیدا کنن دقیقا مثل اهل غزه شده بودیم