2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیدیمو بدم لینکشو برام میفرستی بیزحمت؟ اشتراک گذاری کنی از تو خود برنامه اگه میشه

نه گلم برنامه ای ندارم 🙋‍♀️ برو تو گوگل پلی همین الان یا سایفون و یا وی پی ان مستر 

رو دانلود کن، اگه انجام بدی سه سوته میاد بالا، مگه گوگل پلی نداری؟

نه گلم برنامه ای ندارم 🙋‍♀️ برو تو گوگل پلی همین الان یا سایفون و یا وی پی ان مستر رو دانلود کن، اگ ...

آها ❤

گوگل پلی برام بالا نمیاد

جز تو همه ولم کنن غمی نیست، اباالفضل❤💔

@niniyar‍ سلام میشه کامنت دوستمون تو این تاپیک رو پاک کنید میخوام تاپیک رو حذف کنم https://www.ninis ...

سلام.حذف کامنت نداریم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

قصد جسارت به شما را ندارم اما از شما و صحبت هایتان خیلی خوشم اومده 🫠

می‌تونم بیشتر باهاتون آشنا بشوم 💕 

اینو نوشته بود 🤣🤣🤣

منم گفتم: بچه جان من فکرکردم راهنمایی میخواستی

خجالت بکش من جای خواهرتم

دیدم نسبت به تو جای برادر کوچیکترمه

بعد دفعه بعدی نوشت سلام خواهر😭🤣🤣🤣🤣🤣

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)