2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت دهاتی

628 بازدید | 24 پست

سرویس شرکت زود اومد دنبالم منم یه جوراب زود پوشیدم رفتم سرکار برگشتم جوراب به کفش نمیومد بهم گفت این چه طرزشه دهاتی عین دهاتیا لباس میپوشی

حالم بد شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفتی باز خوبه  لباس من عینه دهاتی هاس میشه عوضش کرد

تو فکرت دهاتیه میخوای چی کار کنی

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

مگه کفشت چ رنگی بود چطوری بود جوراب چ رنگی بود

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

اگ جات بودم همونجا میکشوندمش تو پاساژا لباس میخریدم تا مثل بالاشهری ها بشم حسابش که صفر شد میفهمه دهاتی کیه خخخ

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

اصلا یه حالی دارم خوابم نمی‌بره از حرفش دلم شکست

جوراب و کفشت چطوری بود مگه؟

ضمنا حرفشونم کلا درست نبود…

نگران نباش عزیزم اهمیت نده ولی بنظرم جلوش یه مدت بیشتر کلاس بذار چندبارم بهش گیر بده بابت کاراش درگیر خودش بشه بجای شما😑

عاشق خدا و عاشقان او❤️‍🔥
کفشم شکلاتی جورابم سفید

جلو باز بود یا جلوبسته

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅