منم کفشم شکلاتیه جوراب طوسی میپوشم با شلوار پارچه ای مشکی ولی وقتی ایستاده باشم دیده نمیشه وقتی بشینم دیده میشه بد نیست بنظر خودم البته جوراب طوسی اسپورت
من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
خوب حالا مگه چی شده اخه عجله ای شده نمیخواستی که بری مهمونی که
خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌
خدا شکر تو این همه مشکلاتی که در سطح جامعه وجود داره تو این همه بد بختی که مردم ایران دارن بازم کسایی وجود دارن که رد و بدل های زن و شوهری رو یک مشکل میدونن فکرشونو یک مدت درگیر میکنه
پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️تقدیم به پسردارا😘