2777
2789
عنوان

بنظرتون اینکار بی احترامی کردن به مهمونی که تو خونته

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 51 پست
چرا نمیرن خونشون

بحث فقط وقتی مهمون ما هستن نیست

هرجایی ما رو ببینن باز یه نیشی میزنن

من خودم سال تا سال نمیرم خونشون و باهاشون همکلام نمیشم ولی خب مهمونی بقیه میبینمشون

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

به این نتیجه رسیدم اول ارامش اعصاب خودم مهمتر از هر چیزیه 

وقتی با زبون خوش  نمیفهمن 

باهاشون جدیتر حرف بزن یا اگه روت نمیشه بهشون پیام بفرست 

میشه دلبرانه بنگری...!؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیشه خانواده مثل من فکر نمیکنن

پس اونموقع دیگه نیازی به نگهداشتن احترام نیست چیزی گفتن بگو صلاح میدونم اینکار. بکنم

هرکسی خودش با رفتارش برای خودش احترام. می‌خره نه با سنش

آقایون درخواست ندن. مخالف حضور افغانیا چو ایران نباشد تن من مباد❤️

بنظرم هر سن بالایی بزرگتر محسوب نمیشه

سم خالصن اینا

شعورشون نمیرسه که هرکسی صلاح زندگی خودش بهتر میدونه

فقط بلدن بگن ما خوبیم بقیه بدن

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

اینا از خیرشونم فقط شر میرسه به ما

من یه بار خالم به طرز بدی در مورد ازدواجم صحبت می‌کرد بهش گفتم شما فقط میتونی برای دختر خودت نظر بدی شد همون دیگه به خودش اجازه نداد چیزی بگه چون قبلا سکوت کرده بودم فکر می‌کرد میتونه تعین تکلیف کنه برام

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

سم خالصن ایناشعورشون نمیرسه که هرکسی صلاح زندگی خودش بهتر میدونهفقط بلدن بگن ما خوبیم بقیه بدن

وای وای میفهمم چی میگی

آقایون درخواست ندن. مخالف حضور افغانیا چو ایران نباشد تن من مباد❤️

ارتباط کم کنید مگه مجبورید راه بدید حرف بشنوید اعصاب خوردی درست کنید واسه خودتون

دست من نیست متاسفانه

تاجایی میتونم خونشون نمیرم روی خوش هم بهشون نشون نمیدم فقط درمواقعی مهمان ما هستن سعی میکنم ملایم تر برخورد کنم

اگه طعنه هاشون به تو مربوطه با خنده بگو من خودم میدونم چیکار کنم چیکار نکنم شما لازم نیست فکرتون درگ ...

همین الانشم هرجا میشینن میگن فلانی زبون درازه ....

توقع دارن بهم تیکه بندازن من هیچی نگم

دست من نیست متاسفانهتاجایی میتونم خونشون نمیرم روی خوش هم بهشون نشون نمیدم فقط درمواقعی مهمان ما هست ...

خوب می‌کنی عزیزم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

منم اینجوری دارم اطرافم ،اره بعضی ها گوش نمیدن آدم چی میگه ،هی تکرار میکنن

در حدی فضولن که به هر بهونه شده به اتاق و کمد یه سرکی میکشن ببینن مرتبه یا نه که بشینن داستان ببافن

وقتی قراره بیان من مثل اینایی مافوقشون میخواد بیاد بازرسی استرس میگیرم😪

بحث فقط وقتی مهمون ما هستن نیستهرجایی ما رو ببینن باز یه نیشی میزننمن خودم سال تا سال نمیرم خونشون و ...

درکت میکنم عزیزم خیلی بده منم حالم گرفته میشع از این جور سوال های فضولی ولی ببین پدر مادرت هر چی بگن بهشون گوش بده

.......

به این نتیجه رسیدم اول ارامش اعصاب خودم مهمتر از هر چیزیه وقتی با زبون خوش نمیفهمن باهاشون جدیتر حر ...

میترسم بابامامانم ناراحت شن بگن حرمت مهمون نگه نداشتی

باور کن ذره ای ما رو دوست ندارن فقط مثل عقرب بلدن نیش بزنن

پس اونموقع دیگه نیازی به نگهداشتن احترام نیست چیزی گفتن بگو صلاح میدونم اینکار. بکنمهرکسی خودش با رف ...

سنشونم کم نیست اصلا