2777
2789
عنوان

بنظرتون اینکار بی احترامی کردن به مهمونی که تو خونته

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 51 پست
من یه بار خالم به طرز بدی در مورد ازدواجم صحبت می‌کرد بهش گفتم شما فقط میتونی برای دختر خودت نظر بدی ...

حالا من بارها مستقیما گفتم خودمون بهتر بلدیم و رو ازشون برگردوندم ولی از رو نمیرن

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای وای میفهمم چی میگی

اون سری به مامانم گفتم دلم میخواد یه شهر دوری ازدواج کنم هیچ فامیلی رو نبینم که بخواد دخالت کنه تو زندگیم

فکر میکنن نسل ماهم مثل نسل قدیمه که بخاطر حرف مردم و احترامی که اصلا لایقش نیستن ما تحمل کنیم و حرف بشنویم

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

خوب می‌کنی عزیزم

قبلا که بچه تر بودم و از نیت ها و رفتاراشون سر درنمی آوردم خیلی دوسشون داشتم

قبلا که بچه تر بودم و از نیت ها و رفتاراشون سر درنمی آوردم خیلی دوسشون داشتم

ما هم داریم از این اسیدهای خالص

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

درکت میکنم عزیزم خیلی بده منم حالم گرفته میشع از این جور سوال های فضولی ولی ببین پدر مادرت هر چی بگن ...

مامانم ساده است مثل اینا افعی نیست تحت تاثیر چرت و پرتاشون قرار میگیره و ناراحت میشه

زیر کابینتارم چک میکنن 🤣

انقدر پرروان که درمورد دکور و چیدمان هم نظر میدن

حتی اگر بر حسب صمیمیت باشه بازم از طرف ما صمیمیتی در کار نیست فقط احترامه

انقدر پرروان که درمورد دکور و چیدمان هم نظر میدنحتی اگر بر حسب صمیمیت باشه بازم از طرف ما صمیمیتی در ...

اینجوری خیلی بده خدایی خیلی دارن اذیت میکنن شمارو 

باز مال من جزئیه

همیشه مهربان میمانم"I will always stay kind."❤️

آدم فضول همینه دیگه تا نخوره تو پرش ول نمیکنه

هر سری سر دیدار اینا من اعصاب خوردی و استرس میکشم

ما هم داریم از این اسیدهای خالص

اگه حداقل ادعای شعورشون نمیشد باز حرص نمیخوردم

اینجوری خیلی بده خدایی خیلی دارن اذیت میکنن شمارو باز مال من جزئیه

انقدر دیدم بهشون بد شده که دیگه محبتاشونم برام بی ارزشه

ولشون کن آخرش که از رو میرن با این کار فقط شخصیت خودشونو نشون میدن

خیلی متوقعن متاسفانه

حالا روزایی ما میزبانشون هستیم هرطور باشه تحملشون میکنم ولی زشته وقتی میبینم دارن پشت سرم پچ پچ میکنن