آیماهمیو مدیر استارتر عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 3057 عنوان کسی اینجا همسر یا عشقش فوت شده⁉️🖤 1267 بازدید | 40 پست بعدش چطور خودتونو جمع کردین؟اصلا تونستین به خودتونبیاین؟من صبح از خواب پامیشم تا شب که دوباره بخوابم تو تختم اینور اونور میشم کلا زندگی واسم سرد شدهوسط تابستون انگار یخ زدم بی حسم امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید 1404/04/13 | 01:29 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parykhanom عضویت: 1404/04/11 تعداد پست: 1360 عزیزم خدا رحمتش کنه به ادامه زندگیت امیدوار باش کاربر مرد درخواست نده . هر خانمی درخواست بده میپذیرم
__مهربانو__ عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 13408 یکسال زمان میبره تا ی کم خودتو پیدا کنی.شاغل بودی خوب بود
نيلوفرابي عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 21210 خدا رحمتشون کنه و بهتون صبر بده حق دارین هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر
لنا۱۹۱۹۱ عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 77 واقعا متاسفم امیدوارم حالت زود تر خوب بشه چون واقعا دوری کسی که همیشه کنارت بوده احساسش کردی سخته
آیماهمیو مدیر استارتر عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 3057 عزیزم خدا رحمتش کنه به ادامه زندگیت امیدوار باش آخه من احساس میکنم تموم ازدواج واسم اون مرد بود هیچ امیدی دیگه به تشکیل زندگی و بچه دار شدن و کلا زنده موندن ندارم دیگه امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید
آیماهمیو مدیر استارتر عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 3057 یکسال زمان میبره تا ی کم خودتو پیدا کنی.شاغل بودی خوب بود شاغل هستماکثرا غیر حضوریه امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید
من_زیباهستم عضویت: 1403/09/23 تعداد پست: 379 انشاء الله خدا بهت صبر بدهببین من همیشه میگم درد خیانت از درد مردن عشق بدترهاونجوری حداقل از خونه پرت نمیشی بیرون
آیماهمیو مدیر استارتر عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 3057 همسرتون از دستت دادید یا عشقتون؟ نامزد چندین سالمو امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید
parykhanom عضویت: 1404/04/11 تعداد پست: 1360 آخه من احساس میکنم تموم ازدواج واسم اون مرد بود هیچ امیدی دیگه به تشکیل زندگی و بچه دار شدن و کلا زن ... نه عزیزم قلب انسان ها جوری هست که دوباره علاقه مند میشه دوباره عشق تشکیل میده ولی از قلبت انتظار نداشته باش هیچوقت اون مرد رو فراموش کنه ❤️ کاربر مرد درخواست نده . هر خانمی درخواست بده میپذیرم
آیماهمیو مدیر استارتر عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 3057 خدا رحمتشون کنه و بهتون صبر بده حق دارین خدا پدرتونو بیامرزه امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید
هلیا۹۳h عضویت: 1400/02/15 تعداد پست: 10945 دختر دایی شوهرم چهار تا پسر داره کوچولو هستن طفلک شوهرش فوت شد تنها با بچه هایش زندگی میکنه کار و کاسبی راه انداخته لباس میاره میفروشه خیلی به بچه ها میرسه ولی دلش خونه طفلک ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما تو بمان و دگران وای به حال دگران