2777
2789
عنوان

کسی اینجا همسر یا عشقش فوت شده⁉️🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 1267 بازدید | 40 پست

ببین خدا با اوردن ایشون تو زندگیت خواست چع تغییری بکنی؟ خواست چیو بهت نشون بده؟

همون خدا جمع و جور میکنه حالت رو ...تو خیلی دختر قوی هستی...اینو واقعا میگم...همون قران خوندنات زیارت عاشورا...همینا کمکت میکنن سرپاشی

هنوز یکماه نشده از خودت توقع عجیب غریب نداشته باش...کلی سال بوده دیگه

سلام همسرمن فوت شده زمان می‌بره بستگی به روحیه خودت داره

خدا رحمتشون کنه عزیزم

امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاء الله خدا بهت صبر بدهببین من همیشه میگم درد خیانت از درد مردن عشق بدترهاونجوری حداقل از خونه پر ...

دقیقا خیانت زخم کاریه که هیچ وقت ترمیم نمیشه💔

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
نه عزیزم قلب انسان ها جوری هست که دوباره علاقه مند میشه دوباره عشق تشکیل میده ولی از قلبت انتظار ندا ...

هر عشقی بعد اون‌خیانته

هم به خودم‌هم اون

امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید

ببین خدا با اوردن ایشون تو زندگیت خواست چع تغییری بکنی؟ خواست چیو بهت نشون بده؟همون خدا جمع و جور می ...

عذاب وجدان یه لحظه ولم نمیکنه

خیلی اذیتش کردم اون خیلی دوسم داشت ولی من ندیدم

بله من همسر اولم از دست دادم و شش سال از خونه بیرون نیومدم 🖤

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بله من همسر اولم از دست دادم و شش سال از خونه بیرون نیومدم 🖤

یه چیزی دستاشو از رو گلوم برنمیداره 

دلم نمیخواد شلام از قبرستون بیام خونه

آخه شما ندیدید که عکسشو زدن سر مزارش چقد قشنگ میخنده

عذاب وجدان یه لحظه ولم نمیکنهخیلی اذیتش کردم اون خیلی دوسم داشت ولی من ندیدم

هیچ ادمی کامل نیست ۱۰۰ فقط اون بالاسری ولاغیر

شما دیدی حسش رو که اینهمه سال وقت و انرژی و همه فکر و ذکرت رو گذاشتی وسط..پاش موندی..اینو خودت ک دیگه بهتر میدونی

اصلااا اینجوری نیست..هممون ی وقتایی اعصابمون خورد میشه..طبیعی..ایشونم از این قائده ک مستثنی نبوده...همه همینجوری ان

شما هیچ تقصیری توی این اتفاق نداشتین...هیچی رو هم براشون کم نذاشتین 

یه چیزی دستاشو از رو گلوم برنمیداره دلم نمیخواد شلام از قبرستون بیام خونهآخه شما ندیدید که عکسشو زدن ...

الهی بگردمت خیلی سخته یک دوره باید بگذرونی تا این درد کمی التیام پیدا کنه از خدا برات آرامش می‌خوام مدام قرآن بخون هم برای آرامش قلب خودت هم شادی روح اون مرحوم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

هر عشقی بعد اون‌خیانتههم به خودم‌هم اون

خواهر کوچیکت رو ناراحت نکن 

مطمئنم دلش میخواد خوشبختی و سر و سامان گرفتنت رو ببینه

کاربر مرد درخواست نده . هر خانمی درخواست بده می‌پذیرم