الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
سلام عزیزم اکثر تاپیک هاتو خوندم .خدا به دلت آرامش بده .امیدوارم به حق امام حسین ،به حق خون شهدا دلت اروم بشه .دعای توسل زیارت عاشورا زیاد بخون ،الا بذکرالله تطمین القلوب رو هم دستت رو بذار رو قلبت بخون .مطمین باش نامزد شهیدت هواتو داره .سعی کن پیش خانوادت برگردی و تنها نمونی .عرق گل گاو زبان هم بخور یه آرام بخش عالیه .یه کار هنری رو شروع کن مثلا کتاب های رنگ آمیزی بزرگ سالان بخر یا یه چیزی بباف .