2777
2789
عنوان

خدانگهدار😞😭

259 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها.امشب توی سیاه ترین روزای زندگیم.توی اوج زمانیکه نیاز به معجزه خدا دارم می‌خوام از سایت برم و فقططططططط به خدا التماس کنم ازاین جهنمی که توش گیرکردم ودارم می‌سوزم نجاتم بده و معجزه وار زندگی مشترکم رو که فقط به یک تار مو بنده شایدم کامل قطع شده رو معجزه وارررر نجات بده وحاجتم رواکنه وقلبم آروم بگیره دوباره باعشقم سرزندگی خودمون برگردیم.لطفااااااا برام دعاکنید.ببخشید نمیتونم دیگه توضیح بدم دردم ومشکلاتم رو.اما ازتون خواهش میکنم امشب ازخدا برای خواهرتون حاجتش روبخواید وازخدا بخواید برام معجزه کنه.من توی این درد توی غم ازدست رفتن زندگیم میمیرم وتباه میشم.قلبم میمیره لطفااااااا دعاکنید که خدا عشقم رو.زندگی مشترکم روبهم برگردونه ومانع طلاقمون بشه.لطفاااااااامعجزه بخواید برام.وخداحافظ همگیتون.براتون دعامیکنم.شماهم دعام کنید.خدانگهدارتون.اینم آخرین تاپیک🖤

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

سلام. چی شده

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. چی شده

🖤😭😭😭😭😭زندگیم داره میپاشه.یه قدمی طلاقم.معجزه مگه نجاتمون بده.😞😞😞

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

🖤😭😭😭😭😭زندگیم داره میپاشه.یه قدمی طلاقم.معجزه مگه نجاتمون بده.😞😞😞

و من الله التوفیق 

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

ای وای قلبم درد گرفت و یاد خودم افتادم شبی که خدارو التماس کردمنام دمو التماس کردمو همه رو التماس کر ...

🫂ببخش ناراحت شدی.😞😞😞😞😞😞منم دارم ازپا میوفتم.فقط معجزه لازمه.ممنون ازت بابت دعات .😭دارم میمیرم

الهی با دل خوش برگردی

😭😭😭😭😭یعنی میشه؟دلخوشیم وقتیه همه چی درست بشه وباهمسرم آشتی کنیم وبرگردیم سرزندگیمون 😭

امیدارم مشکلاتت حل بشه، امشب برات دعا میکنم.

🫂ممنونم.

این روزا هم میگذره قلبی که شکسته خوب میشه ولی هیچوقت آدم قبل نمیشه آدم

آره.اما مرگ رو تجربه می‌کنه اون شخص 😭