2777
2789

سلام وقت همگی بخیر نمی‌دونم از کجا بگم ولی مختصر میگم که حوصلتون سر نره ..من پشت کنکوری هستم خسته شدم از محدودیت های خانوادم .از اینکه تا سر کوچه نمیتونم برم و بیام اگر هم برم هزار جور اخم و تخم و ناراحتی پیش میاد .بنا به شرایطی تمام مسئولیت خونه رو دوش منه.از پختن و شستن تا جارو و مهمانداری و....هروقت می‌خوام یه روز یا یه ساعت واسه خودم جایی برم همش دعوت میشه .نه میتونم باشگاه برم نه سینما ...هرجت می‌خوام برم حتما یکی باید باهام باشه .. به خانوادم میگم عیب نداره خب بیاید باهم بریم اما بیشتر مواقع قبول نمیکنن خودشون همش خونه هستن نمی‌ذارن منم بیرون برم ..کلا منو واسه کارهای خونه می‌خوان.خسته شدم به خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر موقع خودشون بخوان میرن.منم میگم منم ببرید کلی غر میزنن و یه کاری میکنن که کلا پشیمون میشم ...

اونا هم یه روزی شروع کردن به بیرون رفتن

من که میگم برم دانشگاه هی میرم بیرون تا عادت کنن به این موضوع