2777
2789
عنوان

از خودگذشتگی برای همسرتون داشتین آیا اول زندگی منظورمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 108 پست
چرا

اخر صفحه دو 

آخرین پیامم رو بخون

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه متاسفانه چون ارزش قایل نیس هیچوقتخیلی حرفه هااا خیلی ده دقیقه قبل بخاطر همین موضوع گریه میکردم

سعی کن قوی باشی و خودت خودتو دوست داشته باشی❤

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
این متن تاپیک دیروزمبچه ها ما داریم ازدواج میکنیم بعد تقریبا پارسال یعنی آذر اینا که رفتم خونشو دیدم ...

متوجه شدم ببین اول از اینکه باید بدونی نباید با دعوا بهش بگی ، باید قلق شخصیتی اش رو بدونی مثلاً اگر آرومه به آرومی بگو عزیزم میدونم خیلی هزینه کردی بهت حق میدم ولی این مدل باعث میشه وسیله های خوشگلمون به خوبی تو خونه خودش رو نشون نده 

یک عدد دانشجوی مهندسی🥰blacktime🥲

این متن تاپیک دیروزمبچه ها ما داریم ازدواج میکنیم بعد تقریبا پارسال یعنی آذر اینا که رفتم خونشو دیدم ...

یعنی یه بار عوض کردید دوباره میگی همون کابینتو عوض‌کنیم؟؟

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟

شاید خاسته شما غیر معقوله واقعا 

یعنی دوبار کابینت عوض کنه 

هیچ مردی زیر بار این حرف نمیره 

♡
خب تو این مورد جدا حق با ایشونه این اصلا فداکاری ش کجا بود

آره اصلا فداکاری نمیکنه 

ی ذره کوتاه نمیاد برای خواسته من  

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
متوجه شدم ببین اول از اینکه باید بدونی نباید با دعوا بهش بگی ، باید قلق شخصیتی اش رو بدونی مثلاً اگر ...

عزیزم بخدا من اصلا نه با لحن بدی گفتم نه چیزی

تو خونه بودیم بعد داشت در مورد موزائیک ها حرف می‌زد 

بعد من گفتم کابینتا و ایناهم درست کنیم دیگه همه چی اوکیه

گفت کابینتا چشه خیلی با لحن عصبی گفت 

من خیلی آروم و با ملایمت گفتم اصلا فکر نمیکردم دعوامون شه