2777
2789
عنوان

از خودگذشتگی برای همسرتون داشتین آیا اول زندگی منظورمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 108 پست
عزیزم بخدا من اصلا نه با لحن بدی گفتم نه چیزیتو خونه بودیم بعد داشت در مورد موزائیک ها حرف می‌زد بعد ...

میدونم آروم گفتی ولی باید یه مدلی بگی قانع بشه 

یک عدد دانشجوی مهندسی🥰blacktime🥲

شاید خاسته شما غیر معقوله واقعا یعنی دوبار کابینت عوض کنه هیچ مردی زیر بار این حرف نمیره

اخه من تازه عروسم 

بازم که کابینت زدم بیشتریا گفتن کابینتا خوب نیستن 🥲

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مامانم الان همینو میگه دوروزه میبینه قهریم محل هم نمیزاریم براش توضیح دادم چیشده فقط به من غر زد

چی بگم 

حالا من برعکس مادر شوهرم طرفدار بی چون و چرا دختراشه همهههههه جا  از هر دو طرف  من باید کوتاه میومدم

الان مادر من پشیمونه ولی فایده نداره برای من ،وقتیکه کلی اذیت شدم...... چه فایده داره

و خدایی که  بشدت کافیست 🌱
ببخشید ولی وقتی داشتی کابینت انتخاب میکردی کور بودی؟؟ کابینت هزینه اش زیاده و کاملا حق داره

خب آخه تو آذر که بهش پیشنهاد عوض کردن کابینت رو دادم 

گفتم تا یکی دو سال بعد ازدواج هم شاید نتونم یسری وسایل آشپزخونه رو عوض کنم 

منم گفتم خب با این وسایل این مدل کابینت قشنگه 

حالا که وسایل رو تونسته عوض کنه ، واقعا اصلا اون کابینت باهاش جور نیست 

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

انقدر داشتم که افسردگی گرفتم هرلحظه احساس خریت میکنم نمونه اش همین دوروز پیش میخواستم قسطی ساز هارپیکاا بخرم از اسنپ پی دو و خورده ای بود قسطش ماهانه میشد پونصد.. ایشون اظهار فضل نمودن و گفتن بزار یکم بعد که قسطا سبکتر شد بخر الان بعد دوروز دیدم شده چهارملیون و خورده ای!!! دوبرابرشد قیمتش... خودم دلم بودبخرم له حرف این احمق گوش کردم که شد این.بهش زنگ زدم گفتم چی بگه خوبه؟ گفته شده که شده چیکارکنم؟؟خودمو بکشم؟؟؟ من احمقم که هربار عقلمو میدم دست این بیشعور نفهم و مثل سگ هم هربار پشیمون میشم...احمق حالا چند روزه میگف صنذوق طلاتو تو بورس بفروش بیا فیزیکی بخر.. خوبه به حرفش گوش نکردم.. غلط کنم دیگه عقلمو بدم دست این نفهم.. بار اولم نیست که پشیمونم ها.. اما باز آدم نمیشم😡😡😡

اخه من تازه عروسم بازم که کابینت زدم بیشتریا گفتن کابینتا خوب نیستن 🥲

مشکل از سلیقه شماست پس کابینت بعدی هم که بزنید خوب نمیشه، هر کی اومد گفت فلان چیز قشنگ نیست شما زود عوضش میکنید؟

من عین ده سال زندگی مشترک کلا از خودم و جوونیم گذشتم

پشیمون نیستی؟ 

میترسم منم همینجوری شم 🫠🥲

مشکل از سلیقه شماست پس کابینت بعدی هم که بزنید خوب نمیشه، هر کی اومد گفت فلان چیز قشنگ نیست شما زود ...

نه خودمم قبول دارم الان اصلا نمیخورن بهمدیگه و آشپزخونه ام خیلی زشت شده 

میشه ببینم کابینت تونو؟

عزیزم خونم هنوز کامل نیست 

ی ماه دیگ خواستم تایپیک میزنم ببینید همتون 

مطمینم شماهاهم همتون میگید خیلی زشت شده 🤦‍♀️🤦‍♀️

انقدر داشتم که افسردگی گرفتم هرلحظه احساس خریت میکنم نمونه اش همین دوروز پیش میخواستم قسطی ساز هارپی ...

بخدا همین دوروز پیش انگار یه صدایی از درونم داد میزد بخر سفارش بده.. حتی گوشیمو برداشتم که سفارش بدم اومدم رنگشو ازاین احمق نظرخواهی کنم که پشیمونم کرد الانم طلبکاره حالم ازش بهم میخوره میگه خب که چی؟ گرون شده که شده چیکارکنم؟؟؛ باکسی ازدواج کنین که درکتون کنه و پناهتون باشه نه مثل من که بایه خر بی غیرت ازدواج کردم😡😔

انقدر داشتم که افسردگی گرفتم هرلحظه احساس خریت میکنم نمونه اش همین دوروز پیش میخواستم قسطی ساز هارپی ...

طلاتو نفروشیا

بخدا همین دوروز پیش انگار یه صدایی از درونم داد میزد بخر سفارش بده.. حتی گوشیمو برداشتم که سفارش بدم ...

نمیشه حالا بخری؟ 

از کارت خرید کن  خب

پشیمون نیستی؟ میترسم منم همینجوری شم 🫠🥲

خداروشکر شما زبون اظهار نظر داری 

من ببین چقد بدبختم از چیزی هم خوشم نیاد چیزی نمیگم 

من ساختمون مادرشوهرم اینا باهم زندگی میکنیم 

این خونه ای که ما اومدیم مادر شوهرم چند سال نشسته بودن بعد خودشون رفتن طبقه بالا که اکبند بود البته خونه رو رسیدگی کردن کل خونه کاغذ دیواری ولی مثلا منکه تازه عروس بودم باید میرفتم خونه جدید نه اونا چون کابینت اونا جدید تر بود کمد دیواری و همه چی شیر الات و .. 

شاید باورت نشه یبارم به شوهرم نگفتم مطمینم اگر هم میگفتم جز بحث هیچ سودی نداشت 

♡