2777
2789
عنوان

از خودگذشتگی برای همسرتون داشتین آیا اول زندگی منظورمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 108 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم به بار دیگه خواسته خودتو تو فرصت مناسب بگو و با این جمله که به کمکی ازت می‌خوام و مطرح کن اح ...

قبول نمیکنه 

دیروزم تاپیک زدم همه منو مقصر  کردن 

خسته شدم خیلی

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
زیاد، نمیگم اشتباه بوده ولی یه چیزی انگار کمه شاید قدر دان نبودنه، اگه ادمی هست که شعور و شخصیت دا ...

آخه شوهر من داره و قبول نمیکنه بگیره 🥲

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
خیلیییی زیاد بعضیاشون الان میبینم بچگی کردم البته مادرم همش میگفت کوتاه بیا تا اذیت نشه 😐

منم مامانم الان همینو میگه 

دوروزه میبینه قهریم محل هم نمیزاریم 

براش توضیح دادم چیشده 

فقط به من غر زد 

خخیلیییی زیاددد

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

میتونی خلاصه بهم بگی چه خواسته ای گفتی تا ببینم چه جوری باید قانع اش کنی

این متن تاپیک دیروزم

بچه ها ما داریم ازدواج میکنیم 

بعد تقریبا پارسال یعنی آذر اینا که رفتم خونشو دیدم ، گفتم کابینت رو عوض کنیم ( آخه خونش مجردی بوده و قبلا خودش زندگی می‌کرده برای همین سلیقه مردونه بود دوست نداشتم ) 

قبول کرد عوض کردیم.

تقریبا تو اسفند عوض کردیم 

حالا بهش میگم نئوکلاسیک بزنیم میگه نه من نمیتونم 

دعوامون شد میگه هم وسیله های خونه رو میگی عوض کن هم اینارو هی ایراد میگیری

بچه ها به نظرتون حق با کیه ؟ 

واقعا کابینتا با وسایلی که برای آشپزخونه گرفته نمیاد اصلا

چی بگیره؟

این متن تاپیک دیروزم

بچه ها ما داریم ازدواج میکنیم 

بعد تقریبا پارسال یعنی آذر اینا که رفتم خونشو دیدم ، گفتم کابینت رو عوض کنیم ( آخه خونش مجردی بوده و قبلا خودش زندگی می‌کرده برای همین سلیقه مردونه بود دوست نداشتم ) 

قبول کرد عوض کردیم.

تقریبا تو اسفند عوض کردیم 

حالا بهش میگم نئوکلاسیک بزنیم میگه نه من نمیتونم 

دعوامون شد میگه هم وسیله های خونه رو میگی عوض کن هم اینارو هی ایراد میگیری

بچه ها به نظرتون حق با کیه ؟ 

واقعا کابینتا با وسایلی که برای آشپزخونه گرفته نمیاد اصلا

خاستم این بود که عموم بعد از مدت ها اومده شهرمون منو ببره اونجا ولی اخرش پیچوند رفت سر کارش هر لغتی ...

عزیزم خودت نمیشه بری؟