2777
2789
عنوان

افسردگی دورانی ک پشت کنکور بودم خیلی روم مونده 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1625 بازدید | 58 پست
ببین یه جلسه که بری باشگاه دیگه ولش نمیکنی انقدر روی روحیه اثر داره اگه میتونی حتما روانشناس بگیر ب ...

روانشماس میرم آبجی میگ باید دارو بخوری ولی اخه حوصله همون دارو خوردن هم ندارم 

برای ی سری کارا گاهی مجبور میشم برم بیرون 

مثلا خواهرم تنها نمیتونه بره بیرون هر شب ب زورررررر میبره منو هیئت چون خودش تنهایی نمیتونه بره ولی بازم همینجور بی‌حوصله تم حتی اونجا دوستام میبینم فرار میکنم

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

روانشماس میرم آبجی میگ باید دارو بخوری ولی اخه حوصله همون دارو خوردن هم ندارم برای ی سری کارا گاهی م ...

اگه تشخیص داده که دارو مصرف کنی که عقب ننداز 

یه سری هورمونا تو مغز بهم میریزه که داروها اونارو کنترل میکنن اگه نیازه نترس بخور 

افکار خودکشی ام داری؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه تشخیص داده که دارو مصرف کنی که عقب ننداز یه سری هورمونا تو مغز بهم میریزه که داروها اونارو کنترل ...

میدونی از دارو خوردن نمیترسم حوصله خوردنش رو ندارم اخه خیلی سختمه اینک هر روز صب و ظهر و شب بخوایی قرص بخوری 

اون فکرا رو هم عاره خیلی اوقات دارم 

الهی بمیرم تو ک پشت کنکوری خیلی سخته دیگ امیدوارم وقتی قبول شدی این حالت مث من روت نمونه

مرسی عزیز دلم (◔◡◔) . من بیشتر نگران فامیلم به محض این که منو میبینن میپرسن چی شد چی قبول شدی نمراتت چند شد ترازت چند شد...

فقط بگو کجا چه رشته ای که اینقد روحیت داغون کرده

رشته ام خوبه ولی خب چند سال پشت کنکور بودن ب خاطر اون اینجوریم 

هوشبری روزانه تم

مرسی عزیز دلم (◔◡◔) . من بیشتر نگران فامیلم به محض این که منو میبینن میپرسن چی شد چی قبول شدی نمراتت ...

بگو ب خاطر شرایط جنگی روحیم خراب بود بود نتونستم بخونم والا اگ شهرتون جایی بود ک صدای موشک اینا میومد بگو تمرکز نداشتم حالم بد بود شوخی ک نبود جنگ بود

سلام رهگذر . من قبلنا ک خواننده خاموش بودم همیشه برات دعا میکردم و وقتی قبول شدی عمیقا خوشحال شدم . ...

سلام گلم خوب فدای شما❤️❤️

ببین راستش تاثیر نهایی داره زیاد میشه از سخت بودن کنکور ک نگم برات تست های سخت و .... برای نهایی اگ بخونی واقعا میتونی جواب بگیری و سال دیگ تاثیری نهایی بیشترم میشه

عزیزم میدونی با تراز کل ۸۲۰۰ چه پیرایی قبول میشم؟

رادیولوژی و بینایی سنجی و شنوایی سنجی  و علوم تغذیه این رشته های خوبین و پرستاری و .

.

قشنگم رتبه ات رو میگی ؟منم امسال کنکوری ام دعا کن قبول شم تراز کل ام ۸۲۰۰ شده نمیدونم امیدی هست یا ن ...

صد در صد راحت پیراپزشکی ها رو میاری راحت