2777
2789
عنوان

افسردگی دورانی ک پشت کنکور بودم خیلی روم مونده 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1625 بازدید | 58 پست
ببین اگرم میخوای پشت بمونی باید کاملا روی برنامه درس بخونی من امسال پشت موندم با اینکه خیلی هم تایم ...

الان دیگ پشت نیستم دانشجو ام 

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

ببین اگرم میخوای پشت بمونی باید کاملا روی برنامه درس بخونی من امسال پشت موندم با اینکه خیلی هم تایم ...

فقط ک پشت کنووررمیمونی مواطب حال روحیت باس حتما 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میترسم بمونم پشت کنکور نه از حرف بقیه ها از خودم میگم نکنه نیارم نکنه نخونم ولی اینبار دستم امده ...

نمون برو دانشگاه  بعد رشته تو دوس نداشتی  میتونی عوض کنی

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
ممنون عزیزمدانشجویی چیزی بود؟ از چ نظر خوب بود؟

دانشجو سال کنکور من بود الان دیگ نیست تموم کرده 

خوب از این نظر ک باعث شد من قبول بشم میدونی خیلی پیگیر بود مسئولیت پذیر و آدم خداشناس ینی اینک سرنوشت دانش تمومش براش مهمه و احساس داره

منم دقیقا همین شکلی شدم تا بهمن میخوندم از بهمن دیگه خسته شدم گفتم یه سریال ببینم استراحت کنم ولی بع ...

همین این خیلی بده اگ دوباره میخونی حواست باشه آبجی حال روحیت بد نشه ک رها کنی کنکور بیشتر ب جای خوندن بستگی ب مقاومت روحی رقابت کننده ها داره 

برونامه ریزی خوب بلد بود؟ هزینه اش؟

عاده برنامه اش خوب هزینه ۴۰۰ بیا آدرس کانالش توی روبیکا برات میفرستم ببین حتی زمانی ک جنگ بود بازم کنار بچه ها بود میگفت ی پارت ۱ ساعته بخونین برام گزارش کار بفرستین بعد دوباره تموم میشد میگفت پارت بعدی ۱ ساعت دیگ بخونین برام بفرستین 

@QRSacademy این لینک کانالش فک کنم 

دوست دارم برم باشگاه خیلی دوست دارم حتی از نرقننش اذییت میشم ولی خیلی سخته برام ک برم

ببین یه جلسه که بری باشگاه دیگه ولش نمیکنی انقدر روی روحیه اثر داره  

اگه میتونی حتما روانشناس بگیر باهاش درد و دل کن ولی اخرش خودت باید دست خودتو بگیری و پاشی

از چیزای کوچک شروع کن مثلا پاشو تا سرکوچتون برو تونستی بیشتر پیاده روی کن نتونستی برگرد خونه لازم نیس از همون اول قدمای بزرگی برداری کم کم قدم بردار 

ببین یه جلسه که بری باشگاه دیگه ولش نمیکنی انقدر روی روحیه اثر داره اگه میتونی حتما روانشناس بگیر ب ...

روانشماس میرم آبجی میگ باید دارو بخوری ولی اخه حوصله همون دارو خوردن هم ندارم 

برای ی سری کارا گاهی مجبور میشم برم بیرون 

مثلا خواهرم تنها نمیتونه بره بیرون هر شب ب زورررررر میبره منو هیئت چون خودش تنهایی نمیتونه بره ولی بازم همینجور بی‌حوصله تم حتی اونجا دوستام میبینم فرار میکنم