2777
2789
عنوان

افسردگی دورانی ک پشت کنکور بودم خیلی روم مونده 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1616 بازدید | 58 پست
کلاساتو چجوری میری پس؟ افسردگیت شدیده عزیزم

کلاس هام خیلی وقتا خواب می‌افتادم یا دیر میرفتم یا غیبت میکردم زمانی دانشگاه بودم حالم بهتر بود الان اومدم خونه بدتر شدم 

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

چه قدر پارسال با تاپیکات غصه خوردم دختر حالا خودم این روزا حالم خرابه با کنکور

بمیرم الهی دیدی من چی میکشیدم پشت کنکور ؟؟؟؟

دعا میکنم برات قبول بشی اولین کنکورت بود؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوسبزی روزانه

خش بحالت روزگار منم امسال پشت کنکورم ولی افسردگی دارم نتونسم نتیجه خوب بیارم بنظرت با تراز کنکور5600 واین نمرات تو منطقه 3 میتونم ازاد یا خودگردان یکی از پیراهارو واس شهرا کوچیک و دور بیارم یا ن؟

دینی19.75 سال403

عربی19.25 سال403

ادبیات 18.75ترمیم

هویت18ترمیم

بهداشت16ترمیم

فیزیک11.75ترمیم

شیمی16ترمیم

زیست18.75ترمیم

ریاضی18.75ترمیم

زبان 15.5ترمیم

کاربری دست دو نفره دوستان

زنده باشی عزیزم آره کنکور اولمه ولی خیلی خراب کردم

بعدی خوب میدی مطمئن باش خیلی سخته آدم اولین کنکور اونم تجربی 

خش بحالت روزگار منم امسال پشت کنکورم ولی افسردگی دارم نتونسم نتیجه خوب بیارم بنظرت با تراز کنکور5600 ...

نمره هات عالیهه عالیییی افرین بهت عاره احتمالا با این نمره ها تراز سوابق بالای ۸ هزار هست با تراز کنکور جمع بشه تراز کلت میشه حدود ۷ هزار خورده ای و تراز کلت با ام اس بوک ب دست بیار ی سری سایت های توی گوگل هست تراز کل کنکورت میزنی نمره های نهایی وارد میکنی تراز کل میگ بهت احتمال پیرای آزاد با این نمره ها داری ❤️❤️

نمره هات عالیهه عالیییی افرین بهت عاره احتمالا با این نمره ها تراز سوابق بالای ۸ هزار هست با تراز کن ...

لطفا درخواستم و قبول کن راجب کنکور ازتون سوال دارم لطفااااا خواهش میکنممم الان فقط تو میتونی من و آروم کنی و بهم کمک کنی 💔

لطفا درخواستم و قبول کن راجب کنکور ازتون سوال دارم لطفااااا خواهش میکنممم الان فقط تو میتونی من و آر ...

چشم عزیزه دلم قبول میکنم الان 

لطفا درخواستم و قبول کن راجب کنکور ازتون سوال دارم لطفااااا خواهش میکنممم الان فقط تو میتونی من و آر ...

قبول کردم خوشگلم