2777
2789

بچه ها چیکار کنم این افسردگی بره دورانی ک پشت کنکور بودم خیلییییی اذییت شدم  شدیدا روم مونده 

روانشناسم میگ باید دارو بخوری ولی اخه حوصله همون دارو خوردن رو هم ندارم خیلی خیلی سخته شاید واسه آدمی ک افسرده نیست کار راحتی باشه ولی از کوه کندن هم سخت تره

ن تنها این حتی کارای دیگ بیرون رفتن رو ک اصلا حوصله اش رو ندارم مثلا حالا ب زور هم بیرون برم اگ دوستام بیان کنارم بشینن عصبی میشم حوصله حرف زدن ندارم میخوام ی جوری فرار کنم 

دوست دارم تابستون برم باشگاه ولی بازم حوصله ندارم 

اینقدر گرسنه میشم ک ن صبحانه میخورم ن ناهار حال ندارم پا شم ته تهش خیلی گشنگی بهم فشار بیاره ساعت ۵ عصر ی چایی بيسکوئيت یا ی حاضری ک مادرم بیاره میخورم 

نمیخوام اینقدر بی حوصله و بی حال باشم 🥲🥺 از دوران پشت کنکور روم مونده 

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بمیرم برات قشنگم 

کامل درکت میکنم میفهمم چی میگی منم امسال کنکوریم انقدر حالم گرفته شد هرچی میخونم نمیرسم روز ۱۲ ساعت دارم میخونم تهشم معدلم داغون امد به پشت کنکور دارم فکر میکنم انگیزه ام رو از دست دادم دلم یه خواب راحت میخواد تروخدا یه ذره نصیحتم کن بخونم همین امسال جمعش کنم میترسم پشت بمونم  دیگه هیچی نیارم

الهی بمیرم برات قشنگم کامل درکت میکنم میفهمم چی میگی منم امسال کنکوریم انقدر حالم گرفته شد هرچی میخو ...

خدا نکنه خوشگلم فدات شم من دوست گلم🥺🥺🥺🥰❤️❤️❤️

بمیرممممممممم برات باز من راحت شدم تو توی این شرایط داری تلاش میکنی برای کنکور 

من چندین سال پشت کنکور بودم 😁

کاری دوس داری که بخوای انجامش بدی؟ با اون شروع کنکم کم پاشو

دوست دارم برم باشگاه خیلی دوست دارم حتی از نرقننش اذییت میشم ولی خیلی سخته برام ک برم

با این حالت ینی الان باید تاپ ترین رشته رو قبول بشی

عشقم پشت کنکور بودنم تموم شد دیگ رفتم دانشگاه الان دانشجو ام

منم امسال پشت موندم خسته شدم دیگه ببین اولش سخته باید هر طور شده خودت راضی کنی انجامش بدی بعدش به ...

الهی بمیرم تو ک پشت کنکوری خیلی سخته دیگ 

امیدوارم وقتی قبول شدی این حالت مث من روت نمونه

الهی بمیرم برات قشنگم کامل درکت میکنم میفهمم چی میگی منم امسال کنکوریم انقدر حالم گرفته شد هرچی میخو ...

ببین اگرم میخوای پشت بمونی باید کاملا روی برنامه درس بخونی من امسال پشت موندم با اینکه خیلی هم تایم آزار داشتم ولی نتیجه خوبی نگرفتم فقط چون بدون برنامه درس خوندم حتی درسمم خیلی خوب بود ولی چون فواصل مرور رو رعایت نکردم و ... دوباره خراب شد همه چی متاسفانه

چه جالب من دنبال کاربری ات بودم رهگذرمشاور کنکوری خوب بود؟ من دنبال مشاورم اگه خوب بود معرفی کن

عآره گلم خیلی‌خیلی خوب بود این آیدی روبیکاش هست 

@QRS_poshtibani404 من ب لطف اون قبول شدم

خدا نکنه خوشگلم فدات شم من دوست گلم🥺🥺🥺🥰❤️❤️❤️بمیرممممممممم برات باز من راحت شدم تو توی این شرایط ...

من میترسم بمونم پشت کنکور نه از حرف بقیه ها از خودم میگم نکنه نیارم نکنه نخونم ولی اینبار دستم امده که چکار کنم ولی بازم میترسم از طرفی وقتی یاد امسالم میافتم که چقدر زجر کشیدم دیگه حوصلم نمیکشه بمونم نمیدونم هم میگم بمونم هم میگم بخونم شاید حالا چیزی که میخوام اوردم سردرگمم