2777
2789
عنوان

حاضرید با کسی بمونید که

| مشاهده متن کامل بحث + 5022 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم...😔😔😔😔😔

ببین یه چیزی بهت بگم میفهمم وقتی آدم عاشق یکی باشه حاضره هر جوریم شده کنارش باشه 

البته این برای همه آدما نیست برای یه عده شاید صدق کنه 

طرف سعی میکنه و تلاششم میکنه که اگر این وسط مشکلی هست حل بشه الان تو با مشاور حرف زدی؟ با خودش؟ بپرسی کی و چرا این اتفاق براش میوفته و باعثش چیه؟ اگر میدونی نمیشه برای چی موندی؟ ولی میتونم صددرصد بگم بعد از یه مدت خودتم رفتار اونو داری به چشم دیدم و مطمئنم

کاربری دست دونفره...

نمیدونم واقعا فک کنم فشار مالی ولی اونوقتایی که اون روش بالا میاد خیلی عجیب میشه انگار جن زده میشه ا ...

دقیقا...

ببین اون دوره هاش با بقیه چطوریه؟ با بقیه ام همینجوریه؟

همسر من در حالی که داره مثلا با من دعوا راه میندازه ولی نیم ساعت بعدش میریم جایی انقدر متشخص و خوش برخورد و خوبه....  

این یه اختلال روانی داره با روانی زندگی کردن عین جهنمه،

میدونی این که نمیدونم مشکل از من یا اون..   این خیلیییی روم اثر داره...

نمیدونم بالاخره اون حق داره یا نه یا دلم باید برای اون بسوزه یا خودم...

بمونم یا برم و...

همش برام سواله

دیگه از جونمم میترسم.. 

وقتی عصبی میشه میترسم بکشتم

چرا اینحوری ای؟ واقعا چی باعثش میشه؟

اولین دلیلش ژنتیک 

وقتی که عصبانی بشم از یه موضوعی یا خیلی نگرانم کنه جیغ میزنم یا داد یا شدید گریه میکنم و عصبی میشمو فحش میدم

فرقی نداره کی باشه ، البته به غیر از بابام چون ازش میترسم

یا وقتایی که یچیزی به مامانم میگم یا زیاد باهام حرف میزنه چه مامانم چه برادرم عصبانی میشم

حالم خوب نیست کلا 🥲 تاحالا اینجوری نبودم ولی داره بیشتر میشه هر روزم همینه مثل برج زهرمارم

ببین یه چیزی بهت بگم میفهمم وقتی آدم عاشق یکی باشه حاضره هر جوریم شده کنارش باشه البته این برای همه ...

آره واقعا عاشقش شدم.. ولی الان بعضی وقتا حس میکنم متنفرم ازش...

آره منم عصبی شدم.. منم عوض شدم...

مامانم با همین تیپ شخصیت ازدواج کرد و یه چیزی وحشتناک تر از چیزی که میگم حتی پدوفیل هم هست به بچه هاشو تعرض کرد نتیجه شد روانی شدن زن و بچه یه نمونه اش خودم ازدواج نکن نه خودت آسیب ببینه نه نسلت

اره یه سالی هست دیگه پدرم نیست قطع رابطه کردم با کل خانواده ،حتی وصیت هم آماده کردم می‌خوام برم قانو ...

😔😔😔😔

عزیز دلم...

توام مثل من چقدر سختی کشیده ای..

منم از خانواده م زخم خوردم هم همسرم اینجوریه ..