سلام خانما روز اول پریودمه و خونریزیم خیلی خیلی خیلی شدیده میخوام برم مهمونی لباسم روشنه و استرس دارم چیکار کنم؟ شورتکس خریدم ولی خش خش صدا میده نمیخوام بپوشمش. نمیخوامنگران باشم که صندلی رو لک نکنم بهم راهکار بدید
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من دادین و پاسخی دریافت نکردین دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده. پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر
قرص مفنامیک اسید بخور.دکتر بهم داد خونریزی رو کنترل میکنه.بهم گفته هر هشت ساعت بخور.نوار هم حتما مشبک استفاده کن جذبش خیلی بیشتره،چرا انقدر شدیده ؟آیودی گذاشتی شما هم؟منم امشب دعوتم خونه ی جاریم.مفنانیک میخورم بعد میرم.
بزرگترین و جذب کننده ترین نوار تو بازار چیه؟ من تافته دارم
والا منم تافته دارم میذارم خوبه جذبش
اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من دادین و پاسخی دریافت نکردین دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده. پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر