2777
2789
حالا تهش مامانش و شوهرم میگن همش بهشون میگی خرابن،از تو انتطار نداریم،تو متاهلی عاقل باش

بگو من عاقل بودم چه گلی به سرم زدین همینطوری که هستم عالیه دعاکنین بدتر نشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها چشام دردگرفت دیگه از شوهرم نگفتم براتون فقط خدایی چقدر دعوا بین  منو خونوادش من قصرم؟

استارتر فقط شاخام در نیاد شانس آوردم آخه تعجبمه از این اختلاف فرهنگی و اختلاف طبقاتی چطور تن به چنین ازدواجی دادی نکنه از روی لج و لجبازی با نامزد قبلیت بود این انتخاب ?!! در ضمن پسرشونم که الان شوهرته توی همون خونه بزرگ شده پس مطمئنن خیلی از اشکالات و ناهنجاریهای اخلاقی اونا رو داره پس چطور تونستی اینهمه نادیده بگیری مگه قحطی شوهر اومده بود !!! واقعا از ماست که بر ماست !

این کاربری متعلق به دونفر است .

میدونی تپش جون من باحرفات موافقم سمت  خودت بکش شوهرو اما دور نکن از خانواده اش این بی انصافیه همونجور ک ما خانواده داریم اونم داره من اگ بدترین بی انصافین کنن خانواده شوهرم من هیچ وقت باهاشون رفت امد نمیکنم اما شوهرمو پر نمیکنم ک نره بالاخره مادر پدرش 

عشقم دخترم  

اولین بار بود که زندگینامه کسیو.میخوندم...

فقط میتونم بگم

خدا بهت صبر بده عزیزم.

راستی شوهرت باهات خوب تا میکنه؟؟؟

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
استارتر فقط شاخام در نیاد شانس آوردم آخه تعجبمه از این اختلاف فرهنگی و اختلاف طبقاتی چطور تن به چنین ...

دایی اینا مستاجر ما بود چهار سال خ با فرهنگ بودن اون معرفی و تایید کرد،ی مدت اشنا شدیم با شوهرم اصلا این نبود،غذا خوردنش حرف ژدنش و....،بهش هم میگم داشتم اونموقع تورت یکردم

از پس خونوادش برنمیاد و اختلاف فرهنگیه شددددید

کاش کیتونستین جدا شین ازشون...

اصن زندگی با خوواده شوهر توو ی ساختمون خوب نیس😢

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
میدونی تپش جون من باحرفات موافقم سمت  خودت بکش شوهرو اما دور نکن از خانواده اش این بی انصافیه ه ...

درسته ولی پسر خودش بره سر بزنه ولی زنش که اذیت میشه همراهی نکنه .منم یه خواهر دارم کوچیکتر از خودم خانواده و خواهرا و مادر شوهرش و برادرشوهراش چه بلاهایی ک سرشون نیاوردن.یه مدت قطع رابطه اس با خواهرشوهرش و مادرشوهرش واقعا نسبتا بهتر شده .ولی بازم شوهرشوتا میتونت پر میکنن.

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
باهات مهربون هست? شده بره با اونا صحبت کنه یا بتوپه بهشون?

آره چند بار جلو خودم گفته اگه قرار ب انتخاب باشه زنم  رو انتخاب میکنم ولی دست بزن داشت،ک همون بار اول شکایت کردم ک جدا شم اومد دنبالم کلی ولی دو ساله تکرار نکرده