2777
2789

با پول دادنش مشکلی ندارم اگه به من سخت نگیره همیشه داده پسرشه ایرادی نداره 

ولی از زرنگ بازی بدم میاد 

اینا یه وام خونگی برداشتن ۵۰ تومن که نصف کنن باهم ماهی ۱ تومن بود بعد که نوبتشون شد باید نفری ۲۵ تومن برمیداشتن بعد مادرش ۱۵ تومن از شوهر من گرفته گ۴ته برای درمان باباش میخواد این در حالیه که به من میگه صرفه جویی و این حرفا دو تا بچه کوچیک دارم بدهکاریم 

شوهرت داده دیگه اونم صرفه جویی حرف همه مادرشوهراس

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اگه واقعا مادرش نیاز داشته سخت نگیر خصوصا که میگی برای درمان پدرشوهرت نیاز داشته اما تو هم با ملایمت باید صحبت کنی رگ خوابشو بزنی برای شما هم خرج کنه وگرنه اینجور شوهر ها گارد بگیری بدتر میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعا مادرش نیاز داشته سخت نگیر خصوصا که میگی برای درمان پدرشوهرت نیاز داشته اما تو هم با ملایمت ...

عزیز خود مادرشوهرم ۲۵ تومن داشته بعدم بیمه هستن بعدم اینا الان یک سال و نیمه منو راه ندادن و بهم تهمت جادوگری زدن منظورم اینه که حداقل شوهرم اون لحظه ته و توی ماجرا رو درمیاورد 

این شوهرا همشون خرن هر تر از خر اما برای مامانشون نه برای زن برای زن زرنگن

چی بگم خواهر 

خدا شاهده مخالف خدمتش نیستم یه تاپیکم دیروز زدم در مورد همین موضوع ولی دلم از این سوخته که من همه جوره بهشون خدمت کردم تا خونه مادرمو براشون گرفتم برن مشهد یک ماه بمونن تازه فریزرم براشون پر کرده بودیم قبل اینکه برسن بعد اونا باهام اینجوری کردن 

سال اول پول نداشتیم شوهرم بیکار بود برای روز مادر کادو بخریم طلامو فروختم برای مامانش گوشی خریدم هزاران بار براشون وسیله بردم 

شوهرم دوماه رفت خونشو بازسازی کرد من هیچی نگفتم با یه بچه کوچیک تو خونم موندم بعدم زنگ زد گفت برو برای کارگرها غذا بپز رفتم بازم کردم یه روز نه ها چند روز انپام دادم خودشو دخترش و نوه ش و شوهرش مسافرت بودن بعد باهام اینجوری کردن دلم میشکنه

چی بگم خواهر خدا شاهده مخالف خدمتش نیستم یه تاپیکم دیروز زدم در مورد همین موضوع ولی دلم از این سوخته ...

خوب اونو ماهی یک میل از شما زده داده قرعه کشی بعد مادرش ۴ت ازم داشته چرا ۱۵داده

تو هم بگو اون ده ت باقی مونده بده تو  حقت هست 

چی بگم خواهر خدا شاهده مخالف خدمتش نیستم یه تاپیکم دیروز زدم در مورد همین موضوع ولی دلم از این سوخته ...

اشتباه کردی عزیزم.طلاتو فروختی برای مادرشوهرت گوشی خریدی؟!!!برای مادر خودت میخریدی قابل قبول بود ولی مادرشوهر به شما چه ربطی داره!

زیادی بهشون سرویس دادی پررو شدن

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️