2777
2789
عنوان

شوهرم پونزده میلیون داد به مامانش بلاعوض

| مشاهده متن کامل بحث + 1280 بازدید | 70 پست
دلم میخواست همیشه یه رابطه مسالمت آمیز داشته باشم باهاشون همین همیشه احترامشون رو داشتم

خب مثلا تولد مادرشوهرت بجای گوشی دو متر پارچه میخریدی نمیشد اون رابطه مسالمت آمیز برقرار شه؟هرجا خوبی کردی دیدی جواب خوبی تو اونجوری که باید نمی‌دن یا حتی قدرتو نمی‌دونن‌باید از همونجا قطع میکردی خوبیتو حالا دیگه این خوبی ها برای تو شده یه وظیفه چون از اول سرویس دادی همیشه ازت انتظار دارن که همون‌جوری بمونی شوهرت هم اینو باور کرده که همیشه باید اول خدمتگزار خانواده پدریش باشه بعد خانواده خودش درصورتی که برعکس باید باشه.حالا شما حتما با یه مشاور خانواده اینترنتی صحبت کن ببین چی میگه راهکاری وجود داره که وضع ازین که هست خرابتر نشه.شما آدم بینهایت خوب و دل رحمی بودی ولی مادرشوهرت قدر ندونست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حاضرم پول بده ولی وقت نزاره الان باید چند روز ببردش دکتر فلان شهر دور .بچه های دیگه و شوهر  هم داره

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

اشتباه ازخودت بوده از اول میخ و بد کوبیدی 

گذشت اون دوره که پدرومادر بچه میاوردن کمک خرجشون بشه 

پدرومادری که بچه میاره موظفه کمک خرج بچش باشه ولی اینو توی گوش ما از بچگی پرکردن وظیفه ی بچست کمک والدین باشه!

الان بشخصه خودت تو فکر آینده ی بچت هستی که یروز دستت حلوش دراز نشه!

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

دوست گلم 

یک سوال داشتم :احیانا همسرتان قبلاباعث ناراحتی خانواده اش نبوده ؟

گاهی برای جبران گذشته ومهرطلبی زیاداین کارهاراانجام میدهندجبران بشه .

وسوال دوم:خانواده همسرتان برای شمابه عنوان عروس چقدرارزش واحترام قائل هستند؟

به نظرم ارزش چندانی براشون ندارید.

من با اون بودم . نه شما

اولش که پیام منو ریپلای کرده بودید که طرف حق نداره ۱۵ تومن از پول خودشو خرج خانواده ش کنه یا باید از شما اجازه بگیره 

شوهر من حقوقش ۲۰ تومنه  خواستم توضیح بدم سوتفاهم نشه

اشتباه ازخودت بوده از اول میخ و بد کوبیدی گذشت اون دوره که پدرومادر بچه میاوردن کمک خرجشون بشه پدروم ...

تلاشمو دارم میکنم خودمو بیمه کردم سعی در پس انداز و آینده نگری هم دارم ولی هیچ کس از اینده خبر نداره توکل با خدا 

دوست گلم یک سوال داشتم :احیانا همسرتان قبلاباعث ناراحتی خانواده اش نبوده ؟گاهی برای جبران گذشته ومهر ...

توی دوران بلوغش اختلاف داشتن و خودش میگه توی دوران نوجونیش پدرمادرش دعوا اینا زیاد داشتن 

ولی کلا مادرپدرشو دوست داره و سعی در کمک داره

چه ته و تویی ! برا درمان باباش داده دیگه . حتی برا درمانم نشه خب مریضه خرج حونش میشه . داده که داده ...

اووووو چه آدمی هستی 

خودش محتاج یه تومنه 

اگه پول شوهرش از پارو بالا می‌رفت وبه زنش خرجی حسابی میداد 

مشکلی نبود 

امثال شماها پسرو برا کارگری میخواهید

اووووو چه آدمی هستی خودش محتاج یه تومنه اگه پول شوهرش از پارو بالا می‌رفت وبه زنش خرجی حسابی میداد م ...

خداروشکر خونوادم وضع مالشون خونه و دنبال کارگر نیستن . شمام پسر مردمو میخواید ک تا گرفتتون کلا خانوادشو بذاره کنار . خدا بهتون عروسایی مث خودتون بده ک کلا شماهارو از زندگیش حذف کنه