2777
2789
عنوان

شوهرم پونزده میلیون داد به مامانش بلاعوض

| مشاهده متن کامل بحث + 1280 بازدید | 70 پست
مشکل همینه که زیادی سرویس دادی.طلا فروختی براش گوشی خریدی واقعا تهشه

میخواستم یه ارتباط مسالمت آمیز داشته باشیم ما خودمون رفت و آمدی نیستیم نمیخواستم بچه هامم مثل من بشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز خود مادرشوهرم ۲۵ تومن داشته بعدم بیمه هستن بعدم اینا الان یک سال و نیمه منو راه ندادن و بهم تهم ...

چه ته و تویی ! برا درمان باباش داده دیگه . حتی برا درمانم نشه خب مریضه خرج حونش میشه . داده که داده دیگه . برا ۱۵ تومن هم باید اجازه میگرفت ؟! انقد بی رحم و پرتوقع نباشید ‌. خودتون بچه دارید سرتون میاد . الان میگی من باشم نمیگیرم ! باشه تو نگیر . ولی ۱۵ تومن چیزی نیس به بابای مریضش داده

چی بگم خواهر خدا شاهده مخالف خدمتش نیستم یه تاپیکم دیروز زدم در مورد همین موضوع ولی دلم از این سوخته ...

خب نکن دیگه برای چی طلاتو فروختی براش؟من برای مادرم چنین کاری میکنم نه مادرشوهرم

چه ته و تویی ! برا درمان باباش داده دیگه . حتی برا درمانم نشه خب مریضه خرج حونش میشه . داده که داده ...

نه عزیزم ته و توی بیماری نه 

ته و توی داستان گذشته رو منظورم بود

نه منم نمیگم نمیگرفتم اتفاقا دیروز یه تاپیک در همین مورد زدم اون موقع هم میدونستم که پول داده

دردم از اینه که یک سال و نیمه بهم تهمت زدن بعد شوهر من مثل بدهکار ها رفتار میکنه خب اونا چه فکری میکنن؟؟؟

نمیگن پس حتما حرفامونو باور کرده که پولم اینجوری میده؟؟؟؟.بعدم عزیزم یه وام خونگی بوده قرار بوده شوهر منو مادرش نصف کنن باهم 

مادرشوهرم خودش ۲۵ تومن داشته ۱۵ هم از این گرفته خرج دوادرمونم فعلا نشده 

خب نکن دیگه برای چی طلاتو فروختی براش؟من برای مادرم چنین کاری میکنم نه مادرشوهرم

مادر من خودش شاغله اصلا راضی نیست من همچین کارایی بکنم 

اونم همیشه از اینکه کادوهایی که بهش میدن خوب نیست ناراضی بود 

مادر من خودش شاغله اصلا راضی نیست من همچین کارایی بکنم اونم همیشه از اینکه کادوهایی که بهش میدن خوب ...

ول کن بابا جهنم بنظرم اگر حتی خونه هم براش میخریدی بازم ناراضی بود اندازه ی جیبت براش خرج کن که فردا پس فردا دیدی ناسپاسی کرد دلت نسوزه 

چه ته و تویی ! برا درمان باباش داده دیگه . حتی برا درمانم نشه خب مریضه خرج حونش میشه . داده که داده ...

شما به اعمال خودت برس کاری به دیگران نداشته باش...ایشون خیلی هم دلرحم بوده که طلاشو فروخته برای عنترخانم گوشی خریده وقتی دستش تنگ بوده خود تو چنین کاری میکنی در مورد ایشون قضاوت میکنی؟

شما به اعمال خودت برس کاری به دیگران نداشته باش...ایشون خیلی هم دلرحم بوده که طلاشو فروخته برای عنتر ...

الان تو چرا سوختی؟!! خدا قسمت نکنه عروسای عفریته ای مث شما . که پسره حق نداره از پول کار خودش برا پدرش کاری بکنه . بعضی وقتا مادرشوهراتونم حق دارن هرکار میکنن سر شماها

الان تو چرا سوختی؟!! خدا قسمت نکنه عروسای عفریته ای مث شما . که پسره حق نداره از پول کار خودش برا پد ...

تمام چت های استارتر رو بخون بعد بپر بهش.خوبی های زیادی کرده ولی جوابشو با بدی دادن حق داره ناراحت باشه

الان تو چرا سوختی؟!! خدا قسمت نکنه عروسای عفریته ای مث شما . که پسره حق نداره از پول کار خودش برا پد ...

برو گمشو بابا من چرا بسوزم دلم برای کسی که این همه خوبی به یه عفریته کرده میسوزه بعدم خدا قسمت نکنه آدمی مثل تو رو که این همه توضیح داد نفهمیدی گفتی بیرحم خدا آدمی مثل تو رو نبخشه که قضاوت میکنی عفریته جد و آبادته تو خودت برو به مادرشوهر پدرشوهرت ببخش به دیگران کار نداشته باش