2777
2789

من میخوام پشت کنکور بمونم. ( تصمیممو گرفتم پس لطفا نگید که موندن فایده نداره و فلان چون من بخاطر هدفم این راهو انتخاب کردم) 

کتابایی که دارم از چاپ 1399 تا 1403 دارم. باید چیزیو جایگزین کنم یا دوباره بخرم؟ منابع زیادی دارم . مثلا برا زیست دهم و یازدهم خیلی سبز . 3 تا جامع دارم . زیست جامع قلمچی کتاب ابیش 1401 . جامع خیلی سبز پینوکیو 1401 و جامع آی کیو چاپ 1402 

جزوه های حنیف عظیمی هم دارم همشونو کتابای کاملشو برا کنکور403 بودن

شیمی هم جامع خیلی سبز منبع اصلیمه چاپ 1401 که یازدهم خیلی سبزش هم دارم

جزوه های مصلایی هم دارم همشونو برا کنکور 403 بودن

فیزیک هم منبع اصلیم جامع میکروطلایی گاج چاپ 1401 هستش .یازدهم چاپ 1400 هم دارم. جزوه های استاد یحیوی هم دارم با فیزیکوتراپیش که مال همین امسال بودن. 

ریاضی هم منبع اصلیم جامع مهروماه هستش چاپ 1401 . یازدهم چاپ 1400 هم دارم 

جزوه های معین کرمی همین امسالشو  و اریان حیدری هم دارم برا پارسال. 

نیازه که چیزیو بخرم دوباره؟ چون اینا برا چندسال پیش بودن ولی مثلا برا  فیزیک و ریاضی اصن تغییری نکرده از اون موقع تا الان یا خیلیییییی نامحسوس بوده. شیمی و زیست هم تغییراتش چندان نبوده میدونم کجاها بودن. 

برا ازمون هم میخوام قلمچی و ماز ثبت نام کنم. بنظرتون اینا کافیه یا نه؟ ( باید کتاب هم بگیرم از قلمچی چون اجباری روی همون پکیج فروش هست اگه باید کتابی بگیرم از همین قلمچی پیشنهاد بدین یا هر منبعی که بنظرتون مفیده) 

برام دعا کنین کل امیدم به همین قبولیمه برام صلوات بفرستین که جا نزنم وسط راه منم دعاتون میکنم.❤️

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

زمین شناسی هم شنیدم خیلی تغییر کرده. بنظرتون همون کتاب درسیشو بگیرم یا کتاب تست بخرم براش؟

یه کتاب تست دارم چاپ 1402 هستش ولی خب تغییر کرده کتاب درسیش احتمال زیاد باید عوض کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فکر نکن چند تا منبع بیشتر داری حتما قبولی هستبا یک منبع هم میشه قبول شدببین سطح ات چطوره و قلم ...

بله عزیزم کاملا حق با شماست. میخواستم بدونم منابعم اوکیه یا نه؟ 

کتابای آبی قلم چی مفت ب درد نمیخوره سه سطحی بگیر

3 سطحی ریاضی پایه دارم . کدوم درسارو 3 سطحی بگیرم؟ شیمی و ریاضی خوبه؟

تا آخر نخوندم

ولی منبع برای هردرس باشه کتاب+همون منبع

هروقت یک منبع رو کامل زدی برو بعدی اینجوری سر خودتو شلوغ نکن با هرمنبعی راحتی شروع کن

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت

بله عزیزم کاملا حق با شماست. میخواستم بدونم منابعم اوکیه یا نه؟

کامل هست

فقط اگه پشت کنکوری هستی 

مشاور هم کمک بگیر چون تو این راه ها ممکنه افسرده بشی 

و مسیر رو درست بلد نباشی 

اگه بلدی که اوکی هست.