2777
2789

من دنبال یک راهی هستم که حتما بمیرم. 

اون جوری که فایده نداره، بری بیمارستان و خوب بشی، تا اخر عمر همه سرکوفتت می زنن، تازه خدا نکنه ناقص بشی، اگه ناقص بشی که نیاز به پرستاری و نگهداری هم دشته باشی که نابودت می کنن اطرافیانت. هر روز سرزنش باید بشنوی. 

یا یک کاری کن که حتما بمیری، یا اصلا بی خیال شو، من اگه مطمئن بودم حتما می میرم حتما تا الان اقدام می کردم ولی راضی به ناقص شدن نیستم، چون کسی هم نیست که نگهداریم کنه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااااای نکن اینکارو با خودتتتتتمعدت داااااغون میشهروحیت خرد میشهواسه چی الکی بخوای ب خودت ضربه بزنی ...

هیچی از زندگی من نمیدونین من فقط هفده سالمه تحمل این همه رنج و ندارمممم 

خستممممممممممممم 

من دنبال یک راهی هستم که حتما بمیرم. اون جوری که فایده نداره، بری بیمارستان و خوب بشی، تا اخر عمر هم ...

منم به مرگ راضیم ولی چون اون دنیا هم جهنم میشه کامل میترسم نمی‌خوام با خودکشی بمیرم 

اینکارونکنمیدونم قصدت دور از جون مردن نیستولی کار دنیا خبر نمیکنهشاید درگیر بیماری شی زبونم لالنکن ن ...

خدایا خودت منو بکششش 

اگه نیومدم دیگه نینیسایت بدونین مردم ...

همیشه حالم بد بود یه تایمی ولی بعد خوب میشدم الان دیگه نه خطم خوب نمیشم

پسر همسایمون چ پسر خووووشگلی ک بود

واسه ترسوندن خونوادش خودکشی کرد

و در آخرم فوت شد

میگفتن لحظه آخر همش التماس میکرده ک نمیخوام بمیرم .یه کاری کنین

ولی تموم کرد بنده خدا

حالا بازم هر جور صلاح خودته

رگ مو بزنم برم در بیمارستان که سریع بیان دکترا چی؟

از نظرم نزن بدن در شرایط مختلف واکنشای مختلف داره اگر رگتو بزنی یا میمیری یا جلوی خونریزیو میگیری بیهوش نمیشی اونقدر باید وایسی تا خونت تموم بشه و بمیری جالبش اینجاست که تا مرگت فقط درد میکشی و سرگیجه پس نکن

خدایا خودت منو بکششش اگه نیومدم دیگه نینیسایت بدونین مردم ...همیشه حالم بد بود یه تایمی ولی بعد خوب ...

خدا نکنههههه

۱۴۸۰ شماره مشاوره رایگانه. دور از جونت

قشنگ میفهمتت منم حالم خوب نیست عزیزم

امیدوارم خدا که کاری براش نداره معجره کنه حاله شما خوب به

نباید بیام سایتت بیرونم کنیدددد